НИКОГА НЕ СТЕ ЧУВАЛИ ИСТОРИЯТА НА НИНА ДОБРЕВ! - От България до Холивуд

1 761 Показвания 179 хил.

Натисни Join за "Ексклузивен Контент" и "Zoom Среща" всяка седмица!
bgvideo.info/u/KYVRKlEbpeFRFN300sunCg.htmljoin
Нина Добрев е родена на 9 Януари 1989г в нашата столица, София. Само когато е на 2 годинки, лети за Канада и свиква от малка да преминава през граници. Тя пътува заедно с майка си и по-големият си брат Алекс. Тримата нямат търпение да се срещнат с главата на семейството Камен. Излизайки от армията, той веднага се отправя към чужбина. Заминава една година по-рано, за да подсигури работа и достатъчно пари за семейството си. В началото доставя пица и работи на бензиностанция.
💡 Програмата ми: program.choko.bg​​​
👕 Тениските: choko.bg/​​​
☕ Абонирай се : goo.gl/sYVcMB​​​
✍ Пиши ми тук: sharewithchoko@gmail.com
💰 За бизнес запитвания : choko_production@abv.bg
„Мама премина границата, за да го срещне на Ниагарския водопад с един куфар и по едно дете във всяка ръка.“ - разказва Нина. От родителите си се научих на много труд.“
„В началото живеехме в едностаен апартамент с още едно семейство. Родителите ми работеха много здраво, за да се справим.
Докато приятелите ми имаха купища скъпи дрехи последна мода, ние пазарувахме от магазин с евтини стоки. Мама го наричаше Versace, само за да ме накара да се почуствам по-добре. Е, години по-късно отидох на истинско ревю на Versace и седнах на първия ред“.
Тя разказва как още от малка свиква да приготвя храната си за училище сама, защото майка й работи на няколко места едно временно, а баща й учи компютърно инженерство.
Когато е на 10 години тя започва да се занимава с гимнастика и дори има шанс за световна кариера. Въпреки това обаче решава да избере актьорското майсторство и започва да ходи на кастинги. На път за прослушванията тя взима метрото, а след това сменя по 4 различни автобуса. Нейното желание за изява е по-голямо от ежедневните пречки, които среща.
Завършва образованието си в гимназията Джей Би Тайрел-старши, след което продължава в Уиксфордски колеж за изкуства в Скарбъро. След това записва „Социология“ в университета Райърсън в Торонто, но прекъсва през 2008 година, заради актьорската и професия. Актьорско майсторство е учила в школата на Дийн Армстронг, където е забелязана от агенциите, с които започва да работи.
Като тийнеджър тя започва да участва ав различни реклами и работи като модел. Заради невероятната си красота и чар тя не остава незабелязана от продуцентите и агентите и стартира своята телевизионна кариера през 2006 година в Семеен Живот, а след това прави първият си голям пробив в сериала “Деграси: Следващо Поколение“ като играе ролята на Миа за три сезона. В следващите години се появява във филми като Fugitive Pieces, Away From Her, The Poet и други като кариера и в телевизията също се развива с бърза скорост и там участва в “The American Mall”, Never Cry Werewolf и Degrassi Goes Hollywood.
През 2007г. участва и в музикално видео към песента “You Got That Light” изпълнена от Wade Allain-Marcus и David Baum.
2009 година е годината, в която животът и се променя.
Тя разбира, че се прави кастинг за нов серила по телевизия CW, с името „Дневниците на Вампира“. Тя отива на прослушванията заедно с още няколко стотин американски момичета и не прави добро впечатление. Всъщност за малко да не я изберат.
„Най-забавната история за първото впечатление, което ми направи Нина Добрев е, че изобщо не успя да направи впечатление, спомня си Джули Пек, една от създателките на сериала. Никой от нас не си спомняше, че я е виждал първия път.“
В деня на кастинга Нина не се чувствала добре и най-доброто, което е успяла да даде в този ден е далеч от най-доброто, на което е способна по принцип. Въпреки това 20-годишната актриса не се отказва и успява да изпрати на продуцентите на сериала видеозапис, в който се представя в много по-добра светлина: „Изпълнението ѝ беше магическо и перфектно. Тя на практика получи ролята още в този момент“, спомня си Джули Пек.
В началото на сериала тя играе не една, а две главни роли. Българската красавица се превърна в един истински скъпоценен камък за успехът на този сериал. Първата й роля е на обичайната съвременна ученичка Елена Гилбърт, в която двамата братя Деймън и Стефан Salvatore се влюбват.
А втората и роля е напълно противоположна на Елена. Тя играе красивият дълголетен вампир Катрин Пиърс, която пък от своя страна е имала връзка в миналото отново с двамата братя. Тя и тази, която ги превръща във вамппири и ги разиграва на малкия си пръст. След тези две роли тя започва да получава все повече покани да участва в различни филми и става популярна в цял свят.
Oсвен двата персонажа в сезон 5 играе първата безсмъртна жена Amarа, а през 2014 се появява в продължението на Дневниците на Вампира - Древните за епизод, в който играе двойничката Tatia. През април 2015г., тя сподели в своят Инстаграм профил, че е време да напусне сериалът след невероятни 6 сезона.

Коментари

 1. Teo
  Teo
  преди ден

  Всичко е точно евала за клипа, продължавай все така, но искрено те моля: Не преигравай с изговарянето на английски думи щот не ти се получава бъди по естествен.

 2. Kremena Bukova
  Kremena Bukova
  преди ден

  Може ли да направиш никога не сте чували историята на Tom Holland?!

 3. Bitcoin Mining
  Bitcoin Mining
  преди 4 дни

  Ti si makedonka be jeno s promit mozak!!!

 4. Валентина Стефанова
  Валентина Стефанова
  преди 4 дни

  Избягали от Родината и станали герои значи. Мърсоли като тебе.... ДобреФффф Героите са тия, които са останали в България и се борят за нея, а не тези дето си сменят фамилията като КамЕлия ТодороФФ

 5. Niki Robev
  Niki Robev
  преди 4 дни

  Страхотна е ,Аз гледах сериала предимно заради нея ;)

  1. CHOKO
   CHOKO
   преди 3 дни

   Уникална е!

 6. Kocaki98
  Kocaki98
  преди 4 дни

  Историята на 50 цент мисля, че ще е супер.

 7. Ивана Йорданова
  Ивана Йорданова
  преди 4 дни

  Знам, че е прекрасна българка! Но не живее е България

 8. KocetoRacing
  KocetoRacing
  преди 4 дни

  ЗВУКА Е ДОСТА КОФТИ!!!!

 9. Кристиян Стоянов
  Кристиян Стоянов
  преди 5 дни

  Направи за Даниел Бернхард, дано го пиша правилно, но съм чувал, че и той има Български корени.

 10. Slim Jones
  Slim Jones
  преди 5 дни

  💎💎💸💸💸🌸🌸💎💎💎🍀🍀🍀🌸🌸💸💸💸💎💎 *Заради любовта. Бог изпрати Своя Син Исус Христос да умре вместо нас. Тогава на третия ден Го възкреси от мъртвите.* Сега. Само от Исус Христос. Бог ни е дарил безплатния дар на вечния живот. Той ще ви спаси и излекува.* *(погледнете нагоре и го попитайте)*

 11. Galin Dimitrov
  Galin Dimitrov
  преди 5 дни

  За първи път май ти се случва да не откраднеш от друго видео ?

  1. CHOKO
   CHOKO
   преди 3 дни

   Само за 800 и някой

 12. Мария Минева
  Мария Минева
  преди 6 дни

  Би ли направил историята на Dove Cameron

 13. Stefan Zhuntovski
  Stefan Zhuntovski
  преди 6 дни

  купи си микрофон уе батал

 14. Johny Cage
  Johny Cage
  преди 7 дни

  Единственото нещо, което този човек иска, е да има фен клуб, пълен с хора, които да не спират да му повтарят, че е "супер". Нищо друго.

 15. Kiro Zahariev
  Kiro Zahariev
  преди 7 дни

  Yes thank very much From NY❤️✊🏻🇧🇬

 16. Best Gamer
  Best Gamer
  преди 8 дни

  Здравей Чоко имам молба към теб. Може ли да разкажеш историите на всички от сериала Дневниците на вампира без изключение?

 17. Monyo Angelov
  Monyo Angelov
  преди 8 дни

  Кой е тук само да пусне палец на долу за пърляка 😂

 18. Aleksandar Delchev
  Aleksandar Delchev
  преди 9 дни

  Направи моля с Даниел Радклиф или Емма или Рупърт Гринт

 19. Радито Павлова
  Радито Павлова
  преди 9 дни

  Направи със Селена Гомес

 20. Ivchyyy Asenov
  Ivchyyy Asenov
  преди 9 дни

  Направи с Джеки Чан 🙂

 21. Nico Nicov
  Nico Nicov
  преди 9 дни

  ❤️❤️❤️❤️❤️

 22. MegasXLR
  MegasXLR
  преди 9 дни

  Не съм гледал Дневниците на вампира, но съвсем скоро ще го почна. Нина е невероятна и много се радвам, че се гордее с това, че е българка. 🙂

 23. viktor 2001
  viktor 2001
  преди 9 дни

  защо не направиш един епизод. никога не сте чували историята на азис 😜

 24. Zinka Mihailova
  Zinka Mihailova
  преди 10 дни

  Може ли за Dylan O'brien

 25. Geri Vasileva
  Geri Vasileva
  преди 10 дни

  Тя е родена на 9 януари 1989 г .а аз съм родена на 8 януари 2010 ❤️СУПЕР ВИДЕО ПРОДЪЛЖАВАЙ !!!

 26. a_todorova. 06
  a_todorova. 06
  преди 10 дни

  Може ли клип за ,,Никога не сте чували историята на Индила"🙏🙏🙏

 27. Alex 777
  Alex 777
  преди 10 дни

  Браво! НО до младите които четат тук за светлото бъдеще на запад и зад океана: Мантрата СВЪРШИ драги мои млади сънародници. В 90-те години нещата се случваха така както е описано(разказано)тук. Но след 30 години, гхлобалистите и капитала смени плана!!! Сега тези млади хора(дори и със 2 виши образования)...ще кажа кратко и ясно: НЯМАТЕ ШАНС. Който не вярва,нека да се пробва. Бъдете здрави и РАЗУМНИ. И накрая една мъдра Българска приказка поговорка. "Камакът си тежи на мястото" Автор на коментара: Български емигрант,който се завръща Завинаги в Родината след 15 години в странство. Желая ви Здраве,разум и възход.

 28. dimitar zheliazkov
  dimitar zheliazkov
  преди 10 дни

  Екстра аз за нея съм чел доста защото съм и гледал и серияла - харесваше ми дневницитена вампира. Вдъхновяващо е и ти дава както повечето ти видеа човек сила кураж и желание да успееш. Повечето пъти като нещо ми е трудно или нещо не върви по план ти гледам видета за да се надъхам. Единствено ми се искаше данапарвиш интервю или поне да беше я хванал във България за да я разпиташ за нещата да ти отговори на идеален Български език. Такъв какъвто съм говорил с нея аз докато беше последно във България, а аз бях на някъква сцена като млад лекар, а тя беше за деня там по работа. Хващало ме е срам че човек от Холивуд дето работи там от години може да си запази по-добър Български от мен и по-изчистен. Прави още видеа с такива за Бг личности, но земи предвид да ги намираш с бг интервюта или ако можеш да ги разпитваш по мрежата да говорят на Български за себе си. Много по-добре ще стане видеото определено.

 29. Ivan Stoilov
  Ivan Stoilov
  преди 11 дни

  ТОЯ СМОТАНЯК ОЩЕ ЛИ КАЧВА КЛИПОВЕ БЕ

 30. Ели Данкова
  Ели Данкова
  преди 11 дни

  Може ли да направиш видео ,,Никога не сте чували историята на Шахрукх Кхан,, или като цяло за някоя боливудска звезда...ще е нещо интересно и различно! Страхотен си!❤️

 31. Yo Petkova
  Yo Petkova
  преди 11 дни

  Много хубаво видео.... Ама жалко, че не е твое. Преди около месец гледах същото видео на английски. Видеата, които правиш са хубави, но копирани от Интернет (дума по дума)

 32. Lorena Liubenova
  Lorena Liubenova
  преди 11 дни

  Супер история за великата НИНА ДОБРЕВ

 33. М B
  М B
  преди 11 дни

  Можеш ли да направиш за Tom Felton

 34. MrGeorgi
  MrGeorgi
  преди 11 дни

  привет, нещо за Anthony Joshua ако се направи подобно клипче :)

 35. Katia Paskova
  Katia Paskova
  преди 11 дни

  Може ли да направиш и за Мария Бакалова?

 36. Simona Colova
  Simona Colova
  преди 11 дни

  Аз съм огромен фен на Нина Добрев и се опитвам да ходя по нейните стъпки ходя на актьорско майсторство от 6 годишна до сега а в момента съм на 14. Обожавам тази жена и се радвам че е българка, тя е доказателството че не е нужно д а имаш пари за да си щастлив

 37. Elena Mitkova
  Elena Mitkova
  преди 12 дни

  Със сигурност повече доказала се от Мария Бакалова!

 38. Stranger things forever Finn and Millie
  Stranger things forever Finn and Millie
  преди 12 дни

  Ще ми се да имаше 9-ти сезон 😔

 39. vikigamakova
  vikigamakova
  преди 12 дни

  Моля те направи едно за Селена Гомез. Обичам видеата ти!

 40. Merlin Ibrahimowwa
  Merlin Ibrahimowwa
  преди 12 дни

  И аз много искам да стана актриса извън България, ама надали🥺

 41. Merlin Ibrahimowwa
  Merlin Ibrahimowwa
  преди 12 дни

  Настръхнах докато слушам

 42. Val Lasar
  Val Lasar
  преди 12 дни

  Поздравления за канала! Може ли няколко забележки обаче? Лош български,буквален превод,а предполагам и лош английски. Не се сърди,аз съм гаден учител по английски. А словосъчетанието ти "текуща съпруга " направо ме уби.- "сегашна съпруга"-" current wife". По въпроса затова,че М.Бакалова говори на български в Борат 2:Аз се чувствам унизен като българин и не съм единственият.Мислиш ли, че ако напр .македонска актриса бе получила ролята,Тутар щеше да говори на македонски? Холивуд за втори път се гаври с езика ни.Кога беше първият път ли? "Терминалът",реж.Стивън Спилбърг,Том Ханкс говорещ на български. Личи,че си много впечатлен от успеха на Н.Добрев. Искам да ти кажа,че има и Европейско кино,че имаме актьор в немското кино отдавна....Може би си на принципа:Ла@но да е,американско да е! Колкото до М.Бакалова:Дано да не излезе,че тя е там ,за да пере чафутски чорапи,май беше употребена,май разхождането на грозни рокли не е актьорска работа,май приятелството с Парис Хилтън го избягват там и не бива да има значение тя дали те е нарекла "принцеса"или не.Май...май...ще видим. Успех, абонирах се за теб! Пожелавам ти да се впечатляваш по-трудно т.е. да си вдигнеш летвата!Няма Дядо Коледа,ти не си на 5,а той съвсем не е американец! Вальо

 43. Petar Dimitrov Petrov
  Petar Dimitrov Petrov
  преди 12 дни

  Не ме интересува за Нина Добрев(ва)

 44. Zvezdelina Takova
  Zvezdelina Takova
  преди 13 дни

  DOBRE VSEKI PUT NASTRUHVAM- a taq jena prosto a obojavam

 45. Random_k
  Random_k
  преди 13 дни

  направи на неймар

 46. Ventci Vasilev
  Ventci Vasilev
  преди 13 дни

  Усмихвах се по време на целия разказ. Браво

 47. Gabi cloud
  Gabi cloud
  преди 13 дни

  Гордеем се с Нина❤

 48. Caterina Ivanova
  Caterina Ivanova
  преди 13 дни

  Е, защо пък "Добрев". На Български би трябвало да е "Добрева". Сигурно се срамува че е българка а вие се пените да я боготворите. Чуждопоклонници сте вие и затова никога няма да прокопсате. "B-list"- или" С -list" аkтриса, с други думи такива като нея с лопата да ги ринеш. Никой в Америка не е дори и чувал за тази "звезда". Не е от ранга на Силви Вартан, де....

 49. a. j. sw
  a. j. sw
  преди 13 дни

  🙏🙏🙏🔝🔝🔝

 50. Цветослав П
  Цветослав П
  преди 13 дни

  Така който не го е гледал да спре до минута 7 понеже има спойлери.. 😂😂аз не съм стигнал до сезон 5 затова му бия палзата

 51. Elena Nakova
  Elena Nakova
  преди 13 дни

  Като си българка защапси Добрев, трябва да си Добрева

 52. Polina Hristova
  Polina Hristova
  преди 13 дни

  Може ли да направиш за Beyonce

 53. Веждата Flex
  Веждата Flex
  преди 13 дни

  nikoga ne sum vijdal byal chovek da se pravi na cheren indiec

 54. Vasil Yovchev
  Vasil Yovchev
  преди 13 дни

  Чоко Пърляка

 55. Александър Ковачки
  Александър Ковачки
  преди 14 дни

  Аудиото е адд

  1. CHOKO
   CHOKO
   преди 13 дни

   На следващите видеа вече проблемът е оправен

 56. Slim Jones
  Slim Jones
  преди 14 дни

  💸💸💸💸💸💗💗💗🌸🌸🌸💸💸💸💸💸 😄😄😄😄💗💗💗🌸🌸🌸 *Бог демонстрира Своята любов към нас, като изпрати Своя Син Исус Христос, който умря и възкръсна от мъртвите, за да ни даде вечен живот.* *Той също обеща да излекува тялото ви.* * (погледнете нагоре и го попитайте)*

 57. Hrisi Teneva
  Hrisi Teneva
  преди 14 дни

  Много си готин,може ли да направиш за Hero Fiennes Tiffin моля те🥺❤️

 58. Габриела Кирилова
  Габриела Кирилова
  преди 14 дни

  Направи с Русев

 59. vasko mrenata
  vasko mrenata
  преди 14 дни

  Може ли да направиш клип за Том Харди

 60. Цветелина Иванова
  Цветелина Иванова
  преди 14 дни

  Може ли да направиш клип за ''Никога не сте чували истоията на Tom Holland''

  1. Цветелина Иванова
   Цветелина Иванова
   преди 10 дни

   @Елеонора Иванова От филмите на Marvel е и там играе Спайдърмен ❤️

  2. Елеонора Иванова
   Елеонора Иванова
   преди 10 дни

   Да не е Джак от Братя по карате 🥰

 61. Anastasiq Mineva
  Anastasiq Mineva
  преди 14 дни

  Клипа беше страхотен нямам думи с които да го опиша 🙂🙂

 62. Георги Манчев
  Георги Манчев
  преди 14 дни

  Може ли да направиш такова видео с някой от Ривърдейл

 63. gamer girl
  gamer girl
  преди 14 дни

  Най страхотната ❤️

 64. Христо Христов
  Христо Христов
  преди 14 дни

  На Choko май му са е*е холивудско 😁😁

  1. CHOKO
   CHOKO
   преди 13 дни

   Ахахахаха

 65. Dafko Dafkov
  Dafko Dafkov
  преди 14 дни

  А за мен кога ще направиш история?

  1. Dafko Dafkov
   Dafko Dafkov
   преди 14 дни

   Ок ти ги знаеш месиите.

  2. Georgi Tsvetkov
   Georgi Tsvetkov
   преди 14 дни

   @Dafko Dafkov Да в пекарната до гимназията работи

  3. Dafko Dafkov
   Dafko Dafkov
   преди 14 дни

   И хляб ли меси?

  4. Georgi Tsvetkov
   Georgi Tsvetkov
   преди 14 дни

   @Dafko Dafkov нали е месия 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  5. Dafko Dafkov
   Dafko Dafkov
   преди 14 дни

   Ще има няколко филма като бързи и яростни ама по-дълъга поредица.

 66. Елена Сливова
  Елена Сливова
  преди 14 дни

  Видеото много ми харесаа 😻

 67. 소피Sophie
  소피Sophie
  преди 14 дни

  Може ли да направиш видео и за BTS🥰🌸🌈

 68. id K
  id K
  преди 14 дни

  Можем ли да чуем и за Лейди Гага ?

 69. id K
  id K
  преди 14 дни

  Звука е лош

 70. Synthia G
  Synthia G
  преди 14 дни

  Информацията не е точна. Дори името и не е точно. Очаквах да чуя повече, отколкото знам.

 71. Blackbe3tLp
  Blackbe3tLp
  преди 14 дни

  НАПРАВИ ХАХА - НИКОГА НЕ СТЕ ЧУВАЛИ ИСТОРИЯТА НА "СТОЯН КОЛЕВ"

 72. Miroslav Doichinov
  Miroslav Doichinov
  преди 14 дни

  Следващият път се бих радвал да чуя историята на дженсън екълс джаред падалеки или на миша колинс

 73. Elena Shtereva
  Elena Shtereva
  преди 14 дни

  Направи с Ариана Гранде

 74. djoni borisov
  djoni borisov
  преди 14 дни

  Paul Wesley ?

 75. Десислава Лалева
  Десислава Лалева
  преди 14 дни

  Винаги щом чета поредицата в представите ми изниква Нина Кафявата ѝ коса и очи за мен тя е Елена 😂 Дори съм замествала името Елена с Нина беше забавно 😄

 76. Stela Ilieva
  Stela Ilieva
  преди 14 дни

  Може ли да направиш да Коул и Дилън Спрауз?

 77. Валентина Семерджиева
  Валентина Семерджиева
  преди 14 дни

  Защо Нина Добрев а не Нина Добрева🤨

  1. CHOKO
   CHOKO
   преди 13 дни

   Например, ако ти вземеш американски паспорт, ще си Семерджиев

  2. CHOKO
   CHOKO
   преди 13 дни

   Защото в Канада и Америка няма гласна накрая на нашите фамилии

 78. Yoni _
  Yoni _
  преди 14 дни

  Може ли да направиш с Ариана Гранде ❤️

 79. JunkyChillGaming
  JunkyChillGaming
  преди 14 дни

  Кога ще има за Lil Peep?

 80. marted asddsa
  marted asddsa
  преди 14 дни

  пак ли ти бе, паляк-пърляк !?

 81. Александър Георгиев
  Александър Георгиев
  преди 14 дни

  Kusa tos epizod ,no naprai za neimar😎

 82. Мариана Абаджиева
  Мариана Абаджиева
  преди 14 дни

  Моите уважения.Сега ми попадна вашият канал,но се учудвам как младите хора използват думите"уникално" и "чудесно" в коментарите си за нещо травиално и обикновено ,за една проста информация.Словото е нещо много точно,висша математика и нещо много повече от " брътвеш" и пустословие.Казах тези неща ,защото ми се иска да сме повече отговорни.

 83. DiMō
  DiMō
  преди 14 дни

  Клипът е уникален интересен и мистериозен ❤️ за мен си наи добрия човек и Ютубър в целия свят признавам си обичаме те Чоко ❤️❤️ може ли да направиш историята за Chadwick Boseman от Black Panther? Лек ден ти желая приятелиу ❤️

 84. Magi Bishkova
  Magi Bishkova
  преди 15 дни

  Kogato sega razbirash che Nina e rodena na tvoqta data👁💧👄💧👁

 85. Ivan Tanev
  Ivan Tanev
  преди 15 дни

  Трябва да се направи историята и на Стивън Сегал

 86. benfi biancalana
  benfi biancalana
  преди 15 дни

  Чоко моля те направи историята на Дидие Дрогба

 87. Вели Божи
  Вели Божи
  преди 15 дни

  Благодаря, наистина може да се гордеем с тази красива и умна, благородна българка и много ми хареса достойната и патриотична постъпка на родителите й да знае майчиният си език, да не крие защото това е нашата идентичност. И Бакалова и много други българи по света! Достойни и горди българи, незабравящи родината и езика си! Бог да пази България! 🇧🇬🇧🇬🇧🇬

  1. twixie
   twixie
   преди 12 дни

   @Caterina Ivanova mlukni..

  2. Caterina Ivanova
   Caterina Ivanova
   преди 13 дни

   С какво помагат тези достойни "Българи": на България ? Един шофьор на камион в България е по-полезен от тези на които се кланяаш. Работи за България и плаща такси на България.

 88. Pepa Alexandrowa
  Pepa Alexandrowa
  преди 15 дни

  Може ли и за Поул Уесли? П.с. Страхотни видеа!!! Адмирации! 👏😍❤❤

 89. Ilka Keremid4ieva
  Ilka Keremid4ieva
  преди 15 дни

  Обожавам я❤

 90. Marina Nikolova
  Marina Nikolova
  преди 15 дни

  много се радвам, че Нина е българка ужасно много се гордея с нея❤️❤️❤️❤️❤️

 91. Stoyan Nikolov
  Stoyan Nikolov
  преди 15 дни

  Моля те,направи за Мария Бакалова🤜🏼🤛🏼

 92. lubomir dimitrov
  lubomir dimitrov
  преди 15 дни

  Красива и видеото е Ок.

 93. esil. kb
  esil. kb
  преди 15 дни

  Може ли да направиш за Harry Edward Styles моля

 94. Vikki Vassileva
  Vikki Vassileva
  преди 15 дни

  Тва клипче е невероятно! Много е интересно и много ме радва! ❤️❤️

 95. ИВО ИВАНОВ
  ИВО ИВАНОВ
  преди 15 дни

  ЗДРАСТИ АМИ НЯМА МНОГО ДЪРЖАВИ КОИТО ИМАТ 1320 ГОДИНИ ИСТОРИЯ АЗ СЪМ БЪЛАРИН ОТ ВАРНА

 96. Петър Бойчев
  Петър Бойчев
  преди 15 дни

  Защо с български корени... Тя си е българка на 100% Щях да приема израза Бг корени ако беше само с един родител българин и беше родена в страна различна от България

 97. Shashkoo Shashev
  Shashkoo Shashev
  преди 15 дни

  Далече съм от мисълта, че се усеща като българка..

 98. PsTyle
  PsTyle
  преди 15 дни

  За мене първите три сезона са най силни, но след третия сезон става пълен блудкаж :) Това си мое лично мнение, а и като цяло почнах вече да го забравям тоз сериал.

 99. ivan dimitrov
  ivan dimitrov
  преди 15 дни

  Точно път тая надменната никога не е претендирала че е българка

 100. Ralitsa Georgieva
  Ralitsa Georgieva
  преди 15 дни

  Много ми се иска да чуя историята на Rihanna