МЪЖКИ РАБОТИ - 1г. СЛЕД ПРИСАЖДАНЕТО НА КОСА / БИЗНЕС / ФИТНЕС

1 175 Показвания 122 хил.
Развлечения

Привет на всички!
Реших да направя нова поредица в нашия канал, която кръстих символично "Мъжки работи". В нея ще споделям мнението си по различни теми, които засягат мъжете. Разбира се, дамите също могат да се чувстват поканени :))
В днешното видео ще споделя с вас искреното ми мнение за крайния резултат на трансплантацията на коса, която си направих преди точно 1 година.
Ще ви разкажа и малко повече за бизнес начинанията, които започнах да реализирам от началото на годината. Едно от тях е с моя приятел Дзами, а другото се нарича "Нищо" и в него също имам партньор - Миро, с когото ще развиваме този проект.
Накрая ще споделя повече подробности за моя 90 дневен хранителен и тренировъчен режим, кое мобилно приложение ползвам като треньор и диетолог, както и какви хранителнио добавки приемам в момента.
Абонирайте се за BGvideo канала ни: bgvideo.info
TikTok Петканови: www.tiktok.com/@petkanovi
Instagram Дани: daniell_petkanov
Всяка седмица ново видео!

Коментари

 1. Zahary Todorov
  Zahary Todorov
  преди ден

  Пак скрити реклами. Казвай ги тия работи бе пич. Не е честно спрямо аудиторията.

 2. Bell Nose
  Bell Nose
  преди ден

  Това е резултат от Esthetica (Операция Без Лекар) ! има добри лекари В Турция!

 3. KikoAlexiev
  KikoAlexiev
  преди 2 дни

  Дани, не мога да намеря в търговския регистър информация за My body creator. В сайта на MBC също няма информация. Може ли дадеш малко повече инфо за тях? Кой стои зад тях/него?

 4. maximoff_CSGOworld
  maximoff_CSGOworld
  преди 3 дни

  Братле като човек който е преминал през такова нещо... в момента в който започна да описваш дилемата дали да си направиш операцията в България и, че въпросния лекар имал уау резултати (резултатите са му наистина УАУ) и наистина трябваше да се довериш именно на него,а не да правиш грешката с Турция.Не ме питай от къде знам за кой става въпрос,понеже по дадената от теб информация само един единствен човек прави такива невероятни чудеса и цената за графт съвпада именно с неговата.За съжаление аз направих същата грешка като теб, и вместo да отида при д-р Ц.З., се подведох по ниската цена и направих грешка... и между другото позволи ми да те поправя относно фразата ти,че нямало как да се направи толкова гъста както е била когато си бил на 15 или на 20г.. може да се направи ОЩЕ по гъста от тогава ;) И това може да го направи именно въпросния лекар на който не желая да пиша цялото име,но и двамата знаем кой е ;) Ако решиш да си правиш корекция, направи си услуга и ме послушай,довери се на него, той е човека ! Успех.

 5. hilievbg
  hilievbg
  преди 3 дни

  Аз си трансплантирах коса в същата клиника след като гледах видеото ти от март и вече 8 месец след процедурата резултата е много зле. Нямам абсолютно никакъв резултат и съм доста по зле от колкото преди трансплантацията. Хора не ходете в тази клиника. Ще съжалявате

  1. Bell Nose
   Bell Nose
   преди ден

   @hilievbg Първо все още не знаеш операцията извършена от техници там няма Спелиасти! искаш парите си обратно ...

  2. hilievbg
   hilievbg
   преди ден

   Избрах Esthetica след много търсене защото по разни форуми говориха много добре за специалистите им. Решаващо беше видеото и решението на Дани та сметнах че са добри. Цената не е била фактор никога за мен. Но резултата за мен е ужасен.

  3. Bell Nose
   Bell Nose
   преди ден

   Това е резултат от Esthetica Турция , ако търсите евтина клиника ще имате евтин резултат и тези операции там са направени без лекар ..заслужаваш съжаление ..в Турция има добри лекари..

 6. Светослав Стоянов
  Светослав Стоянов
  преди 3 дни

  Дани Петканов няма комплекси, комплексите имат Дани Петканов!

 7. Stanimira G
  Stanimira G
  преди 3 дни

  Харесвам и теб и Алекс много,но най-много ви харесвам не външно или а за това че сте много естествени и двамата.Супер непринудени и показвате ‘реалното’ , а не лъскавото,тоест фалшивото - било в отношенията или др. Адмирации и продължавайте,защото това се цени много,розов живот няма или поне е по филмите. Това ме привлече и мен като ваш последовател - а именно искреността във всяко отношение! Продължавайте в същия дух,защото втори като вас няма ;)

 8. Martin Pingelov
  Martin Pingelov
  преди 3 дни

  Казвай от коя клиника не си доволен, братчед

 9. Mario Mitov
  Mario Mitov
  преди 4 дни

  Дани ти излезна страшна мастия и за пари ще ядеш лайна лъжец с малки топки си и жена ти друг ще я бута с такава мека китка

 10. Ivan P
  Ivan P
  преди 4 дни

  Здравей искам да те попитам коя е клиниката в Турция за пресаждане на коса мерси за отговора

 11. Alexander Panayotov
  Alexander Panayotov
  преди 5 дни

  Какаъв е този скункс

 12. Georgi Alexandrov
  Georgi Alexandrov
  преди 5 дни

  Според мен инвестицията в автомобил е много по-важна от тази в коса, особено за мъж със семейство. Все пак в този автомобил возиш жената и децата и колкото по-сигурен и качествен е, толкова по-добре. А косата си е (основно) само за теб - на децата може да им повлияе косвено. Така че според мен си прав да предпочиташ да вложиш повече пари в автомобил, отколкото в КОЗМЕТИЧНА процедура.

 13. Aleksandar Shankov
  Aleksandar Shankov
  преди 6 дни

  mnogo polezno Video blagodaria za sqvetite prodqljavai s videata s tep sme jiv i zdraf i mnogo uspah za napred

 14. Александър Бакърджиев
  Александър Бакърджиев
  преди 7 дни

  По-добре си присъди малко мозък 😀😀😀

 15. nikolayyy
  nikolayyy
  преди 7 дни

  Цена от 1400 евро за 4000 графта е направо абсурдно ниска. През октомври 2019 г. доктор Елза Банковска ми присади 750 графта по метода DHI в Солун за 1800 евро (те не падат под тази стартова цена). Около 90% от присадките оцеляха. Посоката на растеж е малко по-различна от тази на наличната вече коса, присадената коса е малко по-дебела и гъстотата не е като тази на наличната коса, но като цяло резултата е впечатляващ. При теб са нужни 3 сесии, за да постигнеш нужната гъстота. Лекарите все още не са единодушни по въпроса дали взетите от тила графти не се възстановяват във времето.

 16. Tatyana Marinova
  Tatyana Marinova
  преди 8 дни

  Дани, този Дзами не може да има позитивно влияние върху когото и да е било, нито върху публиката ти, нито върху теб. Колкото по-рано се дистанцираш от него, толкова по-добре.

 17. TB Tester
  TB Tester
  преди 8 дни

  Човек трябва да се обича такъв, какъвто е (за визията говоря). Тези пари биха могли да се инвестират в добро - дом за деца в нужда, организиране на курсове за нещо полезно, вдъхновявайки по този начин хора да се развиват и бъдат добре. Мислете какво ще оставите след себе си, а не колко косъма ще имате на веждата. Повърхностните работи не са нещо, с което човек би бил запомнен. Живял(а) сте достойно ако хората споменават за вас с добро докато и най-вече след като ви няма. ;)

 18. ivan ivanov
  ivan ivanov
  преди 9 дни

  Братле говориш глупости хората правят по 2 ,3 процедури за по гъста коса.

 19. zadimeno
  zadimeno
  преди 9 дни

  аз търся нещо за побеляваща коса

 20. Zakos
  Zakos
  преди 9 дни

  Сериозен ли си кой те изълъга че като се земе се губи ? Ако беше така никой нямаше да има коса, косата постояно пада и на нейно място излиза друга (който се съмнява в това да посети на фризьор да го пострижат с еднаква дължина след няколко месеца да си провери под бритона и на други места сам ще се увери че има косми с дължина 3-4 пъти под основната ...не говорим за мъх а за коса сантиметри по къса от основната дължина ) косата пада порди няколко причини тоест тя не пада тя престава да се регенерира и да излизат нови косми на мястото на падналите това е - генетична разположеност,хормонален дис баланс ,забавяне на метаболизма с годините ,кожни проблеми,ето защо може да не се згъсти ако се присади ще дам пример ако имаш почва(кога на главата) която е изсушила едно лале(косам луковица) и да пасадиш друго пак ще исъхне .... затова трябва човек да се кунсултира да се намери причината (ако е кожен проблем хормонален дис баланс) и след това да се премхне ако е възможно, ако не поне да знае какъв реезултат да чака човек.Иначе евала че говори открито за проблемите си,според мен се е получил задоволителен резултат ! Дани ако четеш коментарите и мислиш за 2 процедура кожни пробреми по главата като пърхот лющене ,и колебани в хормоните да кажем дори и от хранителни добавки и тежки тренировки са доста зле за присадките .Успех с рубриката

 21. Desislava Rumenova
  Desislava Rumenova
  преди 10 дни

  🙂

 22. Tashun Kosapa
  Tashun Kosapa
  преди 10 дни

  и мозък си присади брато

 23. Alexander Natov
  Alexander Natov
  преди 11 дни

  По въпроса с косата...Много често се изпуска нещо много важно, когато се говори за косопада и това е нивото на тестостерон в кръвта на един мъж. Колкото по-високо е то/ вторични белези- силно окосмяване по тялото, плътен глас, лесно трупане на мускулна маса/, толкова повече склонността към косопад е по- голяма. И оттам е разликата в резултатите при присадената коса. Мъж с високи количества тестостерон е напълно възможно просто да не се хване при него, пример Уейн Рууни. А като си замислиш, че тренировките засилват по естествен начин количеството на тестостерона, дори и без химия това влияе...На практика при някои хора е трудно хем да са с хубави тела, хем да са с гъста и буйна коса😄

 24. Realistic Man
  Realistic Man
  преди 11 дни

  Бати катила направо блок

 25. Еmil Еnev
  Еmil Еnev
  преди 11 дни

  Кога ще си слагаш цици?

 26. Plamen Panev
  Plamen Panev
  преди 11 дни

  Дани, Дани.... това не си ти! Сега се мъчиш да станеш човека, който ще се хареса на женати. Даже се мъчиш да приличаш на нея с поведението си и купишщата задачи, които си поставяш. Пречупи ти психиката таз мома. Тц тц.... п.п. спирам да следвам и лайвавам

 27. jekit0ss
  jekit0ss
  преди 12 дни

  С искреността си определено успяваш да накараш зрителите да те чувстват много близък. Аз също оплешивявам, но прическата ми е като на Johnny Sins хахахах (сети ли се сега?). Резултатът според мен е добър. Интелигентен човек си, което не ми се връзва с изреченията, свързани с Бог (който и да е той). Успехи в начинанията ;)

 28. Damyan Popov
  Damyan Popov
  преди 12 дни

  4100 присадки това е много коса! Аз имах сходен проблем и ми присъдиха 1000 графта.... С толкова много присъдена коса е нормално да имаш подобни очаквания, сега докторът в БГ (предполагам става дума за този в Овча Купел действително работи доста скъпичко, но имам приятели, които го направиха в Истанбул и са със супер резултат, Шарков във Vderm също е много добър...

 29. marted asddsa
  marted asddsa
  преди 13 дни

  Какви мъжки работи са това? По-скоро хомо-работи.

 30. Asanko vlogs
  Asanko vlogs
  преди 13 дни

  bgvideo.info/manage/video/hKSNupqfy5N8u60.html

 31. спарко рко
  спарко рко
  преди 13 дни

  требваше да покажешъ отъ близо линията на бритона дали мокъръ и не да се види какъвъ е резултата

 32. bakzone1
  bakzone1
  преди 13 дни

  Awe, brat ti mrudna li we? C5, brat? Мега малоумно видео. Да го беше кръстил "Женски работи"

 33. Totko Ludnichkata
  Totko Ludnichkata
  преди 13 дни

  Другият път да си присъдиш и мозък, само това ти липсва под косата. 💩🙂

 34. Georgi Dimitrov
  Georgi Dimitrov
  преди 13 дни

  Присъди си топки паляк

 35. Slim Jones
  Slim Jones
  преди 14 дни

  ⚡❄🌬🌊🌜💈🌁💒☁☀🌀🌈🔥💧⭐🌟⛅ *Бог прадэманстраваў сваю любоў да нас, паслаўшы свайго Сына Ісуса Хрыста, які памёр і ўваскрос з мёртвых, каб даць нам жыццё вечнае.* *Ён таксама паабяцаў вылечыць ваша цела.* *(паглядзі ў неба і спытай у яго)*

 36. Sani Official
  Sani Official
  преди 14 дни

  Каква е цената на трансплантацията и къде точно се намира ???? 🤪

  1. Sani Official
   Sani Official
   преди ден

   @Bell Nose Благодаря 🙂

  2. Bell Nose
   Bell Nose
   преди ден

   Това е резултат от Esthetica Турция , ако търсите евтина клиника ще имате евтин резултат и тези операции там са направени без лекар ..

 37. Bulent Halibram
  Bulent Halibram
  преди 14 дни

  Нещо много кухо.

 38. Vasil Kostadinov
  Vasil Kostadinov
  преди 14 дни

  Johny sins li hahah

 39. bobi bobi
  bobi bobi
  преди 14 дни

  Мама модел изневерява ли ти често

 40. sasha solakchieva
  sasha solakchieva
  преди 15 дни

  Звучиш като типичната кифла със силикон, ринопластика и още хиляда корекции по нея, която казва "ама вие най-добре се харесвайте каквито сте" -_-

 41. Niki Stanoev / Ники Станоев
  Niki Stanoev / Ники Станоев
  преди 15 дни

  Идеалка си 👌😉 аз тепърва чакам да поникне реколктата ☺️ ще видим райграс ли ще е 🌱 или старото ми броколи 🥦 Поздрави за рубриката ! Мъжките работи трябва да се споделят

 42. Бсг Бсг
  Бсг Бсг
  преди 15 дни

  Името на канала ми харесва най-много мамамуде(а)л и лудия репортер 😄Можеше да го наименовате и -Камила под камила и Обичам Райна като мед . Хяхахая. peace ✌🏼

 43. genataa 03
  genataa 03
  преди 15 дни

  Имаше една приказка -евтиното излиза скъпо

 44. Jeko Jekov
  Jeko Jekov
  преди 15 дни

  Благодаря братле за обективното мнение. Следя темата за присадките откакто миналата година качи първия клип именно защото разчитах на това. Съвета ти е полезен и решаващ. Смело напред!

 45. Емин Ердинч
  Емин Ердинч
  преди 15 дни

  Брат косата ОКЕЙ ама пипнеш ли тоя нос кариерата ти свършва. :D

 46. Ani Rizova
  Ani Rizova
  преди 15 дни

  Спрете да обвиняват Бог за всичко и в случая с косата ви! Вие сами сте си виновни, че сте стигнали до тук и сте нарушили природните закони за да ви се случи това! Вие не сте се родили плешиви нали, за да твърдите, че така ви е отредено?!

  1. Ani Rizova
   Ani Rizova
   преди 13 дни

   @Любослав Трайков глупавия сте вие, след като не разбирате за какво говоря!

  2. Любослав Трайков
   Любослав Трайков
   преди 14 дни

   Много сте глупава. Какви природни закони са нарушени?

  3. Ani Rizova
   Ani Rizova
   преди 15 дни

   Който, каквото направи, за себе си го прави !

 47. Антони Чолаков
  Антони Чолаков
  преди 16 дни

  Мисля, че трябва да се обърнеш към Жоро Игнатов по първия казус.

 48. v d
  v d
  преди 16 дни

  kajete imeto na doktora v Bulgaria pleas!

 49. Янина Драгиева
  Янина Драгиева
  преди 16 дни

  Данка, Данка, как са те убедили, че си “виновен”. Няма лошо да тренираш и да се развиваш, но много ме е яд нак винаги по-умните отстъпват, буквално. Ти си много по-голям капацитет във всяко отношение, а във въпросния казус с апартамента беше на 100% прав. Това, че Алекс в момента е топ не е особено важно, защото тя самата осъзнава, че това няма да е вечно, а ти си умен, забавен и говориш добре. Това няма да изчезне, само може да се развива. С плочки и без плочки няма да станеш по-як. Не започвай да ставаш като всички. Хубавото ти беше, че си истински, че си грижовен баща и, че си остроумен, а повечето са просто с мускули. Успех, все пак!

 50. IshiAza Ishev
  IshiAza Ishev
  преди 16 дни

  Комплексар - плешив, лайнар.

 51. gpal
  gpal
  преди 16 дни

  брат,действай си твоите неща. Не говори глупости на хората за тренировки и за хранене. Косата е перфе иначе, не го мисли:)

 52. Biso Nikolow
  Biso Nikolow
  преди 16 дни

  Тонкин ти ли си

 53. Aleksandar Dimitrov
  Aleksandar Dimitrov
  преди 16 дни

  В България са ти искали 20 бона. Ти отиваш в Турция , където е струвало 3. Беше пределно ясно, че резултатът няма да е добър

  1. svetite.memenca
   svetite.memenca
   преди 5 дни

   @Aleksandar Dimitrov тука ще му вземат 1000пъти повече пари и ше се осерат... Докато там за същите пари не за 1300евро ами големи пари... Ще го направят като, че не е имало трансплантация

  2. svetite.memenca
   svetite.memenca
   преди 5 дни

   @Aleksandar Dimitrov е аз какво казах бе пич, чете ли въобще

  3. Aleksandar Dimitrov
   Aleksandar Dimitrov
   преди 5 дни

   @svetite.memenca не си запознат много. Турция е известна с развита медицина, да. Но тя е известна с това благодарение на хубавите клиники. Той е отишъл в някаква на случаен принцип, просто защото цената е евтина. Причината никой да не идва да си присажда в България е, че ще му излезне доста по-скъпо.

  4. svetite.memenca
   svetite.memenca
   преди 5 дни

   А ти в реалност мислиш ли,че ако беше дал наистина едни големи големи пари,което значи да отиде в наистина хубава клиника нямаше пък да станат нещата както трябва.Турция е известна с развитата медицина,а ние май не сме.Колко хора избират там да се оперират и лекуват,също и да си присаждат коса,пред България.

 54. L D
  L D
  преди 16 дни

  Най гадното нещо на света е да си Плешив и Беден -:)

 55. Dumb Productions
  Dumb Productions
  преди 16 дни

  Страхотно видео, браво!

 56. Plamen Vasilev
  Plamen Vasilev
  преди 16 дни

  1300 euro за 65-70% ефект пред 12000 евро за 90% желан ефект. Аз бих избрал първото, въпреки, че нямам нужда от такава интервенция. А парите вместо в коса и кола ги инвестирай, та след години да си живееш добре на старини.

 57. Mustafa Selim
  Mustafa Selim
  преди 16 дни

  Dani mai mai ot nishto iskash da napravish nesto i to po dumite ti s prisajdaneto 1600eevro ili 20000bg v bg radvai se che imash se pak kosa za tolkova mako pari a ne naduhvai horata da plastat poveche tozi klip naistina e edno NISHTO ne stavash budi sebe si kuvto beshe patkan takuv

 58. cs
  cs
  преди 16 дни

  мушеник

 59. Daniel Dimitrov
  Daniel Dimitrov
  преди 16 дни

  Адаш , мисля че беше казал ,че си ползвал миноксидил . Не спомена финаснерид . Със сигурност поне си чувал за него. Има доста писано в нета , но е преувеличено. Въпроса ми е дали си го ползвал ?

 60. Tony Borisov™
  Tony Borisov™
  преди 16 дни

  Това за протеина веднага след тренировка е мит, няма да избяга анаболия прозорец :D

 61. Dinko Dinev
  Dinko Dinev
  преди 16 дни

  Дани, ползвал ли си шампоани против косопад след трансплантацията, тъй като тя продължава да пада така или иначе?

 62. Stefan Gospodinov
  Stefan Gospodinov
  преди 16 дни

  Евала прическа

 63. Stanislsva Teneva
  Stanislsva Teneva
  преди 16 дни

  Плешиви мъже ...нещо ужасно...разбира се че е хубаво да си сложиш коса...

 64. Magdalena Pavlova
  Magdalena Pavlova
  преди 16 дни

  Дани, ти да не би да вярваш в Бог? Защото на няколко пъти го спомена и ми стана интересно да попитам. 😊

 65. Nicole Dobreva
  Nicole Dobreva
  преди 16 дни

  Дани, ти си симпатичен и интелигентен мъж. Недей да се подценяваш. Чаровен си, според мен всичко ти е супер.

 66. Anelia Gospodinova
  Anelia Gospodinova
  преди 16 дни

  Дани, много си прав. Радвам се, че толкова откровено говориш за операцията си. Това остава за цял живот и не бива да се бърза и да се пести на всяка цена. #MrRolandas канала, който щеше да ти спести главоболия, и би могъл да спести на много хора. Там той говори за абсолютно всичко свързано с косопада и ресторацията на коса. Ако смяташ да си правиш втора операция те съветвам да изгледаш няколко видеа преди да се спреш на доктор. Успех!

 67. Jivomir Arabadjiev
  Jivomir Arabadjiev
  преди 16 дни

  Абе,Дани имаш ли идея Боби Михайлов ,който знаем е с присадена коса ,къде е правил процедурата ,какъв метод и т.н ,защото при него ефекта е уау,явно има наистина ефективни методи ,до колкото съм чувал навремето Боби е дал около 50000 лв за тази коса

 68. Veso Karlov
  Veso Karlov
  преди 16 дни

  Точно вчера се бях сетил и се чудех кво ли е станало с косата ти..

 69. Black0 Black0
  Black0 Black0
  преди 17 дни

  Дани , аз преди 6 месеца бях в Истанбул ... платих 3000 евро в друга клиника , но при мен резултатите само за половин година са много добри.

  1. Rosen Velikov
   Rosen Velikov
   преди 7 дни

   @Black0 Black0 Благодаря ти за отговора!

  2. Black0 Black0
   Black0 Black0
   преди 8 дни

   Да , няма проблем, клиниката е Turhair при д-р Демир .

  3. Rosen Velikov
   Rosen Velikov
   преди 8 дни

   Да, би ли отговорил, в коя клиника си бил? Благодаря

  4. Vasil Pachev
   Vasil Pachev
   преди 11 дни

   Коя е клиниката?

 70. maryoman1
  maryoman1
  преди 17 дни

  Като немаш коса, носи шапки!

 71. Любослав Трайков
  Любослав Трайков
  преди 17 дни

  Дани, понеже и аз се интересувам от присаждане на коса и то доста ще ти кажа моето лично и искрено мнение. Надявам се да не те обидя, но резултатът определено не е задоволяващ. Цената, която споделяш може и да звучи висока за някои хора, но за такава процедура е наистина малка. Хирургът е от изключително значение, също това дали работи сам или с асистенти. Понякога самите асистенти са не дотам сръчни, прецакват самите графтове и т.н. Един Бербатов например, който също е с присъдена коса и бих казал, че първоначалното му състояние беше като твоето, сега се радва на един наистина много добър резултат, но там е ясно, че са хвърлени изключително много средства. Моят съвет е да използваш и продукти за коса като вакса, фибри и т.н., които придават допълнителна гъстота на косата чисто визуално. Иначе има лекарства като финастерид, но те вече оказват влияние и на други неща като потентност и т.н.

 72. Lazar Galabov
  Lazar Galabov
  преди 17 дни

  И аз бях при доктор Зарев,цените са големи но префесионализма му си личи от далеч.Той също спомена изкушаващите цени в Турция,даде и теб за пример даже :D, и ме посъветва да не ходя там и да не си губя ресурси от косата.Така че ако някой ден събера сумата,ще е при него.Евтиното винаги излиза по-скъпо :)

 73. Kostadin Filev
  Kostadin Filev
  преди 17 дни

  Тя плешивостта му е най - малкия проблем на тоя :Д:Д:Д:д

 74. yordanowv
  yordanowv
  преди 17 дни

  Напротив. Хранителните добавки изобщо не са неизменна част за постигането на една добра форма. С качествена храна можеш да си набавиш всички аминокиселини/витамини= А относно протеина, той е изграден от аминокиселини, което обезсмисля приема на бцаа. Иначе браво за трансформацията и физически и психически

 75. Ivan Georgiev
  Ivan Georgiev
  преди 17 дни

  Дани страхотен си косата е добре смисъл не нужно да е толкова гъста добре много се радвам че направи клип и каза това всичко евала браво 😀😀😀😀😀😀😀😀

 76. Violeta Georgieva
  Violeta Georgieva
  преди 17 дни

  наистина изглеждаш по-свеж

 77. Vesi Georgieva
  Vesi Georgieva
  преди 17 дни

  Дани , ти си ми ТОПА

 78. Iliyana Michevska
  Iliyana Michevska
  преди 17 дни

  Дани, супер си! Какъв ти е тренировъчния сплит?

 79. SNikollaewa
  SNikollaewa
  преди 17 дни

  Приложението все още не работи с App Gallery на Huawei 😔

 80. Jiwko Rumenow
  Jiwko Rumenow
  преди 17 дни

  Dai edin suvet za mastorbaciqta

 81. IliAna G. Gerenska- Gosheva
  IliAna G. Gerenska- Gosheva
  преди 17 дни

  Дани... Лично аз мисля, че има огромна разлика! Косата ти изглежда страхотно! Може би защото си имал очаквания и после затова си разочарован... Съпер си !!! И моят баща е плешив и моят съпруг е плешив... здраве да е... обичам си ги такива каквито са ;)

 82. Кристофър Стоянов
  Кристофър Стоянов
  преди 17 дни

  Какво стана с ДДС подкаст

 83. Ася Янева
  Ася Янева
  преди 17 дни

  А защо спрахте DDS,беше забавно...?!😊😊😊

 84. Emo Julianov
  Emo Julianov
  преди 17 дни

  Можеш да се изкефиш 😉, защото видеото бе много интересно

 85. Kalin Daychev
  Kalin Daychev
  преди 17 дни

  Zdrabey mozesh li da mi dadesh poveche info za prisazdaneto na kosata i kak da se svurja s teb ,blagodarq.

 86. Деница Димитрова
  Деница Димитрова
  преди 17 дни

  Дани видях много хейт и убиди към теб по темата. Не им обръщай внимание. Най важно е какъв човек си. Няма нищо лошо в това да искаш да подобриш себе си и да не се страхуваш да го кажеш и покажеш. Продължавай да си така забавен и позитивен.

 87. Djimi Djimi
  Djimi Djimi
  преди 17 дни

  Дани , човече не те бях гледал от декември месец , приличаш на някой юноша ( в добрия смисъл ) Продължавай!!

 88. Vanya Sasheva
  Vanya Sasheva
  преди 17 дни

  Дани, поздравявам те за новото ти аз, или по-точно за пробуденото такова! √ Не всеки съумява да се вгледа в себе си, да се вслуша и направи изводите - а и да бъде честен пред камерата, пред нас - твоите фенове!√ Така, относно косата - тя ти е супер, много мъже имат много коса, а под нея - куха лейка, тъпи и със самочувствие. (А и липсата на коса, ранната плешивост може да се дължат на ген, на високо съдържание на тестостерон, някои пък казват, че се дължи на повече мастурбация), но едно е сигурно: Дани, ти имаш чар, интелект и прекрасно чувство за хумор! Говориш за нещата открито и без притеснения. Верен и всеотден съпруг, страхотен баща, НАШИЯТ, ЛУДИЯТ РЕПОРТЕР и влогър - човекът, който умее да създава достатъчно информативно, полезно и забавно съдържание. Това е моето мнение - бъди си ти, човекът с висок тонус, с нов и интересен бизнес, с желание за самоусъвършенстване и нестихващо развитие! Бъди здрав! Благодаря ти за това споделяне! :)))

 89. Erol Zakirov
  Erol Zakirov
  преди 17 дни

  Като не се харесваш пробвай пак с присаждането при друг доктор. Имам позната в Турция , която работи в такава клиника и наистина резултата от човек до човек се различава и при някои се налага повторно и така :) успех

 90. Aleksandra Arabadjieva
  Aleksandra Arabadjieva
  преди 17 дни

  ❤️

 91. Juliana Antova
  Juliana Antova
  преди 17 дни

  Дани, привет! Явно съм изпуснала момента с корекцията в разстоянието между зъбите.Как го постигна? Може би предстои видео? Мерси! :)

 92. Albena6677
  Albena6677
  преди 17 дни

  Аз мисля,че трябва само да си изравниш зъбите,за по-хубава усмивка,иначе всичко друго ти е наред и си хубав атлетичен ,висок,елегантен,умен и всеотдаен мъж!,👌👍❤️А относно косата,казах ти да дойдеш в Холандия да си присадиш.Същата клиника има клон и в Турция,но са много големи специалисти.Тук в Холандия всички футболисти и телевизионни звезди си присадиха при тях коса! Тук е същата цена!Ако се решиш лично ще те заведа в клиниката!

 93. noT pRo
  noT pRo
  преди 17 дни

  Поговори за мастурбацията

  1. Mama Model & Ludia Reporter
   Mama Model & Ludia Reporter
   преди 17 дни

   Това си е добра тема ;))

 94. Maria Mihaylova
  Maria Mihaylova
  преди 17 дни

  От химията ли са ти се оформили женски гърди?

  1. Mama Model & Ludia Reporter
   Mama Model & Ludia Reporter
   преди 17 дни

   Не, от гравитацията :(

 95. 14Bulgaria88
  14Bulgaria88
  преди 17 дни

  ти мръдна ли е жена? Ще даде 20к , щото оплешевял малко на 40 години , вместо да ги даде на детето си .....

  1. Maria Mihaylova
   Maria Mihaylova
   преди 17 дни

   нищо, тя Алекс им купува апаратемнти на децата, той ще им дава косми :D

 96. Stamen Mihaylov
  Stamen Mihaylov
  преди 17 дни

  Трябва ми калипер за приложението 😁 прати ми твоя ако може ако изобщо прочетеш коментари де мерси предварително 😀😬😀🙄

  1. Stamen Mihaylov
   Stamen Mihaylov
   преди 17 дни

   @Mama Model & Ludia Reporter Ок Благодаря за отговора ще пробвам :)

  2. Mama Model & Ludia Reporter
   Mama Model & Ludia Reporter
   преди 17 дни

   Има сайтове, където вкарваш определени показатели, които можеш да измериш с шивашки метър и пак показва приблизително :))

 97. Николай Тошков
  Николай Тошков
  преди 17 дни

  Евала Дани! ❤️ 😀 ❤️

  1. Mama Model & Ludia Reporter
   Mama Model & Ludia Reporter
   преди 17 дни

   Евала, мойка

 98. ttony #D
  ttony #D
  преди 17 дни

  Каква е причината за спиране на ДДС подкаст нищо не казвате.

  1. Mama Model & Ludia Reporter
   Mama Model & Ludia Reporter
   преди 17 дни

   Вече не е от значение това, важното е, че всички сме продължили напред :))

 99. Torlakee
  Torlakee
  преди 17 дни

  Мога да ти направя перука от малкия ми приятел Методий - цяло афро мога да ти дам :)

  1. Torlakee
   Torlakee
   преди 17 дни

   @Mama Model & Ludia Reporter :) Просто шегичка, хлапе, надявам се да не съм те засегнал!

  2. Mama Model & Ludia Reporter
   Mama Model & Ludia Reporter
   преди 17 дни

   Супер, може и ямурлук да ми направиш

 100. svenbg
  svenbg
  преди 17 дни

  Дани, направи видео за всички добавки които пиеш.

  1. svenbg
   svenbg
   преди 14 дни

   @Mama Model & Ludia Reporter може да го направиш по схемата на приемена която ползваш и с информация за какво точно помагат

  2. svenbg
   svenbg
   преди 14 дни

   @Mama Model & Ludia Reporter супер, ще чакам 💪🏻🤝

  3. Mama Model & Ludia Reporter
   Mama Model & Ludia Reporter
   преди 17 дни

   Ще направя такова, мерси за идеята :))