Лице в лице: Кирил Петков за предложението за кабинет на Слави Трифонов

845 Показвания 56 хил.

Коментари

 1. Georgi Jivkov
  Georgi Jivkov
  преди 2 дни

  Истината е проста и тя е че Правителството на ГЕРБ и Патриотите с Премиер Бойко Борисов започна своят мандат преди 4 години с минимална пенсия от 150 лева и доста преди края на мандата я докара до 300 лева, т.е. 100% увеличение за един мандат, а миналата година пенсионерите почти година получаваха от същото Правителство още 50 лева добавка поради КОВИД кризата. Т.е. увеличението стана от 100% на 130% ! Сегашните, ако искат да направят поне това което направиха предишните "изчегъртани" ГЕРБ и Патриотите трябва да вдигнат минималната пенсия от 350 лв, каквато е реално тя в момента на поне 820 лева! Тогава ще се изравните с изчегъртаните!

 2. Georgi Jivkov
  Georgi Jivkov
  преди 2 дни

  Аз разправях ли ви, че тия от Службашкото правителство са бандити, некадърници и мошенници! Ето един път Джуджето Бибитко, който няма цедка си отвори устата и вече единият мошенник Асенчо от маалата загуби всички шансове за политическа кариера в България, а пък тая история за криминалната продажбата на "тоя код" на Държавата Китай ще му затръшне врата на ул."Козяк". То и Кирчо Папура е направо в киреча и е за съд, а Кацаров е такъв отвратителен мръсник, че е направо за трепане. Екологичния Дядка и Бабичката от "Регионалното..." са за лудницата, при д-р Гълъбова, а Рашков е толкова престъпна фигура че и трепането няма му измие греховете към закона, морала, народа и държавата. Странното за мене е мълчанието на ГЕРБ, които трябваше да използват тия реални и известни факти и да искат от трибуната на Парламента оставката на тоя и другите некадърници и бандити назначени от Зеления Чорап, точно защото са бандити!

 3. Anastasiya Dicheva
  Anastasiya Dicheva
  преди 4 дни

  Не знам дали г-жа Ризова сама подготвя въпросите си, но се излага. Sorry not sorry.

 4. Georgi Jivkov
  Georgi Jivkov
  преди 6 дни

  Тъпаци, тъй като не сте завършили в Харвард ще ви задам един лесен и елементарен въпрос ПРЕВРЪЩА ЛИ СЕ НЕКАДЪРНИКА КИРЧО ПАПУРА В ПРЕСТЪПНИК? ИМА ЛИ ПРАВО НЕКАДЪРНИКА КИРЧО ПЕТКОВ - ПАПУРА ДА РАЗДАВА ПАРИТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ ЗА ДА ОТЧЕТЕ БАРЕМ ЕДНА СДЕЛКА В СВОЯ КРАТЪК И СРАМЕН МАНДАТ? КЪДЕ СПИ ГЕШЕВ ТА НЕ ГО ПРИВИКА ДА ДАВА ОБЯСНЕНИЯ? ЗАЩО НЕ ГО ПИТА БЕНОВСКА И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ЖУРНАЛИСТИ? ЗАЩО МЪЛЧАТ ПАРТИИТЕ? Досега в България има има стотици милиарди инвестиции, чрез които са посторени на зелено хиляди заводи от български и чужди фирми, но на никоя от тях държавата не е давала и 1 стотинка, камо ли десетки милиони от бюджета за да бъдат посторени! Първата инвестиция с подарък от 30 милиона лева държавни пари я направи Харвардския възпитаник Кирчо Папура и се насра от хвалби! Всички останали хиляди заводи са реализирани по времето на десетина редовни и служебни правителства и на никой от десетките министри на икономиката не му и мина през ума да привлича инвеститори с такива огромни подаръци! Основният въпрос, който никой не задава на Кирчо Папура е ТОЙ ИМА ЛИ ПРАВО ДА РАЗДАВА ПАРИТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ ЗА ДА ОТЧЕТЕ БАРЕМ ЕДНА СДЕЛКА В КРАТЪК И СВОЯ СРАМЕН МАНДАТ? ПРЕВРЪЩА ЛИ СЕ НЕКАДЪРНИКА В ПРЕСТЪПНИК?!

 5. Ventsislav Stoyanov
  Ventsislav Stoyanov
  преди 6 дни

  Адмирации, Петков! Ама, как да стане - "да се спрат кражбите" (0:45)??? Е, как да се осъществи? Административните "мишки" са навсякъде. Та, близо 30 г. "преход" не спря "властимащите", та ти и Василев ще успеете? 'Що ли пък не? - "избийте мишките"!. Политиката и възгледите ти са много, много правилни, но в момента си като Дон Кихот. ...но, "ред се гради с меч и сеч", а не само с приказки. (Хан Крум е моят кумир). Трябва да намерите конституционен начин да "изметете всички боклуци". Подкрепям те изцяло - за има няма 2-3 месеца служебното правителство направи много повече от предишното на Бойко-кратуната. Нужна е широка обществена подкрепа за хора като теб - алтруисти и "мъже на честта"! Бъди здрав!

 6. Toni Kostadinov
  Toni Kostadinov
  преди 8 дни

  Шпппп

 7. Vik Kiv
  Vik Kiv
  преди 13 дни

  Диалогичен, целенасочен, последователен, конструктивен, интелигентен и пълна противоположност на мутро-простаците в БГ политиката. Кирил Петков - премиер! "Трябва да сме фокусирани върху иновации и експорт". Най-после някой в две думи да събере най-важното. И разбира се, тоя грабеж досега празнично да бъде приключен с ефективни присъди. На който му звучи като утопия да погледне на север от нас какво се случи. И то не стана заради хора, които наричат борбата с корупцията "утопия" и не спряха докато не видяха виновните в затвора.

 8. Ivan Tsvetkov
  Ivan Tsvetkov
  преди 14 дни

  хорааа тоя е добър но мекеретата и цървулите тукашни нямат и представа той за какво говори

 9. Нина Аракелян
  Нина Аракелян
  преди 15 дни

  Изключителен професионалист!Не помня скоро да е имало толкова харесван политик.Браво!

 10. Nick S
  Nick S
  преди 15 дни

  Eto tozi chovek triabva da stane premier, a ne tozi tupak Boyko Borisov,kyha tikva,mytra, mafiot.

 11. Жанна Петрова
  Жанна Петрова
  преди 16 дни

  Защо Кирил Петков го разбираме,когато говори,а мошениците и крадците политици не.Другите говорят а нищо не казват.Лъжат и мажат.

 12. Rumen Bonev
  Rumen Bonev
  преди 16 дни

  А какво точно е направил този пич за икономиката ? Един пример моля.....И за какво го обсипвате с похвали? Че сладко приказва ли.?...най вероятно Ама те са царе на сладките приказки Орешарски, Гечев и тн. Този не е изключение А може би защото е човек на радев Който пък е руски агент.Червен ли е ,или поставен от червените.....забрави за него!!!

 13. Sashinka Sashev
  Sashinka Sashev
  преди 16 дни

  Всички ние живеем в 2021 година, докато Кирил Петков живее в 3021 година.

 14. Славчо Славов
  Славчо Славов
  преди 16 дни

  Това е правелния човек!!

 15. Biser Petrov
  Biser Petrov
  преди 17 дни

  Адмирации за Кирил Петков ТОЧНО ТАКИВА ХОРА СА НУЖНИ НА БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО

 16. Biser Petrov
  Biser Petrov
  преди 17 дни

  г-н Петков много хора ще ви подкрепят не се отказвай ХОРА КАТО ВАС СА НУЖНИ НА БЪЛГАРИЯ

 17. Biser Petrov
  Biser Petrov
  преди 17 дни

  Такова мислене и в последствие ДЕЙСТВИЯ СА НУЖНИ ЗА БЪЛГАРИЯ

 18. Iordan Petkov Milkov
  Iordan Petkov Milkov
  преди 17 дни

  И пак ДПС реди новите министри. Глупаци сте, които гласувате за Слави! Само ДБ!

 19. Славчев
  Славчев
  преди 17 дни

  Служебният кабинет да стане редовен !!!!

 20. Valentin Kostadinov
  Valentin Kostadinov
  преди 17 дни

  Дано стане Министър Председател, желая го изскрено

 21. Martin Ralchevski - Мартин Ралчевски
  Martin Ralchevski - Мартин Ралчевски
  преди 17 дни

  Истински морален човек! И професионалист!

 22. Yavor Natara
  Yavor Natara
  преди 17 дни

  Още една мисирка на БТВ.

 23. Mad Dan
  Mad Dan
  преди 17 дни

  Страхотен човек!

 24. Gen Alexandrov
  Gen Alexandrov
  преди 17 дни

  ВЕЧЕ БЪЛГАРИНА ТРЯБВА ДА Е РАЭБРАЛ ЧЕ ИМА СИЛА И МНОГО НЕЩА СА В НЕГОВИТЕ РЪЦЕ !!! БОРЕТЕ СЕ ЭА СУПЕР ПРАЕИТЕЛСТВО , А НЕ ЭА РАЭНИ ИЭМИШЛЬОТИНИ !

 25. Gen Alexandrov
  Gen Alexandrov
  преди 17 дни

  ДОКОЛКОТО РАЭБРАХ МИНИСТЕР КИРИЛ Е ДАРИЛ 500000 ЛВ. НА СОФИЙСКИ УНИВЕРСИТЕД ?! ВЯРНО ЛИ Е ? АКО Е, ТО ТОВА МОМЧЕ Е ЭЛАТНО !!!!

 26. Gen Alexandrov
  Gen Alexandrov
  преди 17 дни

  ИЭЛЕСТЕ НА ПЛОЩАДА И ВИКАЙТЕ ЭА ТОЭИ ЧОВЕК !! ТОВА В ВАШИЯ ЖИВОТ !!!

 27. Issai Mladenov
  Issai Mladenov
  преди 17 дни

  Tozi slugebno manistee e mnogo umen! toi e the best? Tova sa mnogo umni momcheta te sa mnogo umni! Slavi sshnatetr tezi profesionalisti! tezi sa the best!

 28. Rosen Canev
  Rosen Canev
  преди 18 дни

  Цветанка, както и цялата олигархично-поръчкова журналистика е бледа сянка на можещите и знаещи българи. "Ще се появи "висок" човек от чужбина, той ще бъде и добър крояч и добър шивач. България ще тръгне към по-добро........" Това са думи на Баба Ванга, преживе. Замислете се, кой ли е той..?!

 29. Tanya Stefanova
  Tanya Stefanova
  преди 18 дни

  Поредните сладки приказки за наивници, докато го изберат! Видях ме ги Миленчо.Никито след това Симеон Дянков сега Кирилчо е наред да обере Държавата!Иначе много сладко говори! Приказки за наивници!

 30. VIOLETA DIMITROVA
  VIOLETA DIMITROVA
  преди 18 дни

  Kolko pati da povtariam - perfektnoto slugebno pravitelstvo e pred ochite vi.Are be,napravete go redovno i stiga ste se zanimavali s divotii!!!Che my pisna da poluchavam 300lv za 42godini trudov stag,idioti

 31. SilvanaPepa
  SilvanaPepa
  преди 18 дни

  БЛАБЛАБЛААА.

 32. Borislav Hristov
  Borislav Hristov
  преди 18 дни

  Клонирайте го този човек в цялата политика..... кога последно имахме политик който в погледа му да няма лъжа и лакомия... ДАЙ БОЖЕ ДА ОСТАНЕ !

 33. Kamelia D
  Kamelia D
  преди 18 дни

  Най-много ми харесва в този министър , честността!! Не се забелязва никакво колебание, увъртане, глупави шеги. Това е човек , който работи с удоволствие и знае какво иска да постигне. Той и Асен Василев са едни от най- успешните министри от поне 40-50 години. Дали пък Ананас Буров не ги гледа отгоре и сигурна съм ,че плаче от радост!!

 34. Pavel Georgiev
  Pavel Georgiev
  преди 18 дни

  Меси има цели 6 гола на общо 4 Световни първенства.И то всичките вкарани в груповата фаза срещу колосите Сърбия, Босна,Иран и Нигерия.Tova bil Nai-velikia..Ha-ha-ha.. Takav izmislen"spor" ima samo v glavi44kite na katunkite burzalunki CRISTIANO RONALDO Otdavna e v Druga Kategoria..NAI-VISSHATA..a dzudzeto mess44o e v po-Dollna kategoriika ..CR7 E s 2 Evropeiski Titli i Kupi..Svetovni Internazionalni Rekordi i Evropeiski Rekordi.Nema takuv spor..zzuzzeto s Podarenite 4-5 zl. top44eta E bokKluk .... .... .... .... .... .... .... .... ....

 35. Petar Nikolov
  Petar Nikolov
  преди 18 дни

  Гласуваме доверие на тоя пич харесва ми мисли креативно за даржавата

 36. Dim G.N.
  Dim G.N.
  преди 18 дни

  Някой грамотен да ми обясни как от една страна Бойко “крадял”, а от друга страна финансите на страната са в отлично състояние? Водещи агенции като Рич и Муудис цели три пъти вдигаха кредитния рейтинг на България по време на управлението на ГЕРБ. Кои лапнишарани ручаха жабета и гласуваха срещу себе си?

  1. Chris 1
   Chris 1
   преди 16 дни

   Положителната перспектива не означава подобряване на рейтинга! Рейтингът на ФИЧ са страната ни е BBB и изобщо не се е променял последните години. Оценката на ФИЧ се връща обратно на ниво 21 Февруари 2020 т.е преди кризата с коронавируса

 37. Cristiano Ronaldo
  Cristiano Ronaldo
  преди 18 дни

  woow tova ne e li chudoto na harvard geniqt otkril hranitelna dobavka proViotik i smaql nai nai nai golemite stojeri v universiteta????

 38. Stoyan Stoyanov
  Stoyan Stoyanov
  преди 18 дни

  Браво. Такива хора като министър Петков трябва да са министри.

 39. Zdrav Petrov
  Zdrav Petrov
  преди 18 дни

  Цветанкее.. Слушай го този.. Не да говориш едно към едно като " бай ганьо на иречека!! Тц Тц..

 40. Hellen Radd.
  Hellen Radd.
  преди 18 дни

  Уважение и признание!Благодарност за честността,доблестта и родолюжието,г-н К.Петков!

 41. Jordan S
  Jordan S
  преди 18 дни

  Употребата на некнижовен жаргон, в ч. "к'во" и "т'ва", не говори особено добре.

 42. Hristo hristov
  Hristo hristov
  преди 18 дни

  Силно връщате надеждите ми в България!

 43. alexander ganchev
  alexander ganchev
  преди 18 дни

  bgvideo.info/manage/video/hHaYmWfOr5h2z9M.html

 44. Georgi Merdjov
  Georgi Merdjov
  преди 18 дни

  Евала

 45. deni yordanova
  deni yordanova
  преди 18 дни

  Изключителен човек! Позитивен, начетен, умен , с желание да изправи България на крака ! Ако поне вземем малко от позитивизма му и благородството му, няма да има равни на нас, дори и чужденците ще ни завиждат.

 46. mel s
  mel s
  преди 18 дни

  Такива хора трябват на България! Много такива хора,умни, образовани и с контакти по цял свят!

 47. Илиян Илиев
  Илиян Илиев
  преди 18 дни

  Слави е толкова тъп че не осъзнава колко малко българи са по тъпи от него

 48. art show.travel
  art show.travel
  преди 18 дни

  Погледнахте ли народе? Ще ви оправлява Америка и ще преватизират всичко няма да ви оставят и земя за гроб. Отново ви прекараха народе? 😀 🦁

 49. Емилия Балчева
  Емилия Балчева
  преди 18 дни

  Респект,министър Петков!

 50. Amet Ibriamov
  Amet Ibriamov
  преди 18 дни

  Slavi pak se nasra

 51. Ventsislav Sirakov
  Ventsislav Sirakov
  преди 18 дни

  Супер пич. Позитивен, енергичен, може и знае как да го направи. Отлична екипна работа на основните министерства. Стискам палци да останат поне годоина или две а защо не цял мандат.

 52. Stefka Petrova
  Stefka Petrova
  преди 18 дни

  От все сърце желая да останете на власт вие сте истинските

 53. Stefka Petrova
  Stefka Petrova
  преди 18 дни

  Дълбок поклон пред теб велики човеко бъди благословен

 54. Pavel Karaivanov
  Pavel Karaivanov
  преди 18 дни

  БРАВО ПЕТКОВ МНОГО СИ ТОЧЕН САМО ДАЛИ НЯКОЙ ЩЕ СЕ ВСЛУША ВЪВ ТВОИТЕ ДОВОДИ И ЗАКЛЮЧЕНИЯ..!???

 55. Sienna Bass
  Sienna Bass
  преди 18 дни

  Българският Тръмп! Отличен!

 56. Stefka Petrova
  Stefka Petrova
  преди 18 дни

  Слави мишок проскубан

 57. Mariya Kuncheva
  Mariya Kuncheva
  преди 18 дни

  Не энаех, че Канада има Банка эа раэвитие, но стартъпите тук са много успешни напр Shopify

 58. Силвия Василева
  Силвия Василева
  преди 18 дни

  Невероятен! Много достъпно обясни стратегията за икономическо развитие в близките две години, без високопарни термини и словоблудство! Дано останат и в следващото правителство с Василев, проф.Денков, Рашков, Минеков и Комитова!

 59. Маруся Дакова
  Маруся Дакова
  преди 18 дни

  Президента ни показа правилният път, а ние народа пак в грешшшната посока. АМАН.

 60. Alexander Pantchev
  Alexander Pantchev
  преди 18 дни

  Гласувах за ИТН за да се смачкат Борисовските крадци. Това се постигна поне за сега. След представянето на програмата на Слави, ако не се коригира на следващите избори няма да гласувам за ИТН. Предпочитам временното правителство да остане възможното най-дълго. Вярвам на Кирил Петков!А

 61. Dim G.N.
  Dim G.N.
  преди 18 дни

  Защо имам усещането, че всички разиграват театър, чиито финал води до оставането на това служебно правителство. Още преди да бъде известен изборния резултат Слави се изцепи така, че да се скара с останалите от кликата Анти-ГЕРБ. А сега и Мая Костинбродска. Май скоро всички ще се изпокарат и пак няма да има парламент. Защо? В чий слугинаж работи това служебно? Ето това дава отговор откъде идва този сценарий. А глупаците в тълпата нека си гласуват едни за ИТН, други за БСП, трети за ДБ… В края на краищата ще е Радев. Разбират ли в какъв филм се вкарват? Да питат жителите на Крим… Натам ни води националният предател Румен Радев. Защото друг разумен ход той няма. Излезе ли от президентството и му пада имунитета. И прокурорите на Гешев го чакат още на изхода - с обвинение в шпионаж. novavarna.net/2021/07/14/%d0%bc%d0%b0%d0%bd%d0%be%d0%bb%d0%be%d0%b2%d0%b0-%d0%bd%d1%8f%d0%bc%d0%b0-%d0%b4%d0%b0-%d0%bf%d0%be%d0%b4%d0%ba%d1%80%d0%b5%d0%bf%d0%b8%d0%bc-%d0%ba%d0%b0%d0%b1%d0%b8%d0%bd%d0%b5%d1%82-%d0%bd%d0%b0/?.it&fbclid=IwAR1KDnAnztaWhALa6XLcReVS8mSSE2be7eRlamuiWwuDRxa3DIHSRB-7Ndw

 62. Маруся Дакова
  Маруся Дакова
  преди 18 дни

  Този министър на земеделието е пълен ....

 63. Маруся Дакова
  Маруся Дакова
  преди 18 дни

  Подкрепям правителството на Радев, нооо, без земеделеца

 64. rujeru
  rujeru
  преди 18 дни

  Това трябва да е новият лидер!!!

 65. Emil Torbarski
  Emil Torbarski
  преди 18 дни

  Благодаря за детайлите

 66. petar chaushev
  petar chaushev
  преди 18 дни

  Такива хора трябват на България.....млади,образовани и не КОРУМПИРАНИ!!!

 67. Мария Тангърова
  Мария Тангърова
  преди 18 дни

  Изразът на лицето Ви ,Цветанка говори за истински симпатии към събеседника. Симпатизирам му искрено и желая много като него в управлението на България!🌞

 68. Miroslava Camburova
  Miroslava Camburova
  преди 18 дни

  Страхотен мъж и като специалист прави много добро впечетление. И трябва повече такива хора. Но точно Николай Василев начело на държавата е груба грешка. Този ако го оставиш и това което не е приватизирано, ще го приватизира. Ще продаде държавата и както се казва последния да стане и затвори врата!

 69. Alexander Kotcev
  Alexander Kotcev
  преди 18 дни

  Може би най-добрия министър който сме имали в последните 30 години.

 70. fleurdesoleilll
  fleurdesoleilll
  преди 18 дни

  Кириле, стига се бави. Основи партия и няма да имаш нужда от коалиции с кючек перформъри или КУРнелии.

 71. fleurdesoleilll
  fleurdesoleilll
  преди 18 дни

  Нено Димов е за доживотен затвор източи милиарди от язовири и ги пресуши! Кирил Петков е наистина компетентен, образован и най- важното способен да бъде дори министър председател. ИТН- пълни палячовци, никакъв опит, подготовка, елементарен изказ. Поведение като на занаитило се ревящо дете,което си иска неговото и като го получи не знае какво да прави с него.

 72. Ala-balismi
  Ala-balismi
  преди 18 дни

  Чудесен Кирил Петков!

 73. Nikolai Miluschev
  Nikolai Miluschev
  преди 18 дни

  Гласувам за министър Кирил Петков.

 74. buchinski plamen
  buchinski plamen
  преди 18 дни

  Благодаря Ви, показахте как трябва да изглежда когато политик работи.

  1. Лаврентий Евгениевич Давидоff
   Лаврентий Евгениевич Давидоff
   преди 6 дни

   @Georgi Jivkov като не ти харесва направи си паспорт и излез да живееш извън България при по-добри политици. Ама май чужди езици не знаеш. А едва ли имаш акъл да направиш някакъв бизнес. Кой знае какъв мияч на чинии и селскостопански труженик си.

  2. Georgi Jivkov
   Georgi Jivkov
   преди 6 дни

   Тъпаци, тъй като не сте завършили в Харвард ще ви задам един лесен и елементарен въпрос ПРЕВРЪЩА ЛИ СЕ НЕКАДЪРНИКА КИРЧО ПАПУРА В ПРЕСТЪПНИК? ИМА ЛИ ПРАВО НЕКАДЪРНИКА КИРЧО ПЕТКОВ - ПАПУРА ДА РАЗДАВА ПАРИТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ ЗА ДА ОТЧЕТЕ БАРЕМ ЕДНА СДЕЛКА В СВОЯ КРАТЪК И СРАМЕН МАНДАТ? КЪДЕ СПИ ГЕШЕВ ТА НЕ ГО ПРИВИКА ДА ДАВА ОБЯСНЕНИЯ? ЗАЩО НЕ ГО ПИТА БЕНОВСКА И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ЖУРНАЛИСТИ? ЗАЩО МЪЛЧАТ ПАРТИИТЕ? Досега в България има има стотици милиарди инвестиции, чрез които са посторени на зелено хиляди заводи от български и чужди фирми, но на никоя от тях държавата не е давала и 1 стотинка, камо ли десетки милиони от бюджета за да бъдат посторени! Първата инвестиция с подарък от 30 милиона лева държавни пари я направи Харвардския възпитаник Кирчо Папура и се насра от хвалби! Всички останали хиляди заводи са реализирани по времето на десетина редовни и служебни правителства и на никой от десетките министри на икономиката не му и мина през ума да привлича инвеститори с такива огромни подаръци! Основният въпрос, който никой не задава на Кирчо Папура е ТОЙ ИМА ЛИ ПРАВО ДА РАЗДАВА ПАРИТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ ЗА ДА ОТЧЕТЕ БАРЕМ ЕДНА СДЕЛКА В КРАТЪК И СВОЯ СРАМЕН МАНДАТ? ПРЕВРЪЩА ЛИ СЕ НЕКАДЪРНИКА В ПРЕСТЪПНИК?!

  3. Лаврентий Евгениевич Давидоff
   Лаврентий Евгениевич Давидоff
   преди 18 дни

   Това не е политик, а експерт. Работи като СЕО на компания, чийто единствена задача е да увеличава стойността на вложените от инвеститорите фондове. Но, да, така трябва да изглежда всеки служител на държавна дейност - да работи за увеличаване богатството на поданиците на държавата.

 75. alex alex
  alex alex
  преди 18 дни

  Това е несериозно.Лакардии,драги зрители.

 76. Sofia Yanakieva
  Sofia Yanakieva
  преди 18 дни

  АДМИРАЦИИ ЗА МИНИСТЪР ПЕТКОВ !

 77. Весела Чирпанлиева
  Весела Чирпанлиева
  преди 18 дни

  Мястото на Малкия Мук е в затвора,а не в премиерското кресло.Направо не мога да понеса тази гавра!!!!!Предателите на интересите на България и българите трябва да са в затвора

 78. Ivelina Ilieva
  Ivelina Ilieva
  преди 18 дни

  Искрено се надявам Кирил Петков, Асен Василев да останат поне за още 1 редовен мандат. :)

  1. Georgi Jivkov
   Georgi Jivkov
   преди 6 дни

   Тъпаци, тъй като не сте завършили в Харвард ще ви задам един лесен и елементарен въпрос ПРЕВРЪЩА ЛИ СЕ НЕКАДЪРНИКА КИРЧО ПАПУРА В ПРЕСТЪПНИК? ИМА ЛИ ПРАВО НЕКАДЪРНИКА КИРЧО ПЕТКОВ - ПАПУРА ДА РАЗДАВА ПАРИТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ ЗА ДА ОТЧЕТЕ БАРЕМ ЕДНА СДЕЛКА В СВОЯ КРАТЪК И СРАМЕН МАНДАТ? КЪДЕ СПИ ГЕШЕВ ТА НЕ ГО ПРИВИКА ДА ДАВА ОБЯСНЕНИЯ? ЗАЩО НЕ ГО ПИТА БЕНОВСКА И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ЖУРНАЛИСТИ? ЗАЩО МЪЛЧАТ ПАРТИИТЕ? Досега в България има има стотици милиарди инвестиции, чрез които са посторени на зелено хиляди заводи от български и чужди фирми, но на никоя от тях държавата не е давала и 1 стотинка, камо ли десетки милиони от бюджета за да бъдат посторени! Първата инвестиция с подарък от 30 милиона лева държавни пари я направи Харвардския възпитаник Кирчо Папура и се насра от хвалби! Всички останали хиляди заводи са реализирани по времето на десетина редовни и служебни правителства и на никой от десетките министри на икономиката не му и мина през ума да привлича инвеститори с такива огромни подаръци! Основният въпрос, който никой не задава на Кирчо Папура е ТОЙ ИМА ЛИ ПРАВО ДА РАЗДАВА ПАРИТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ ЗА ДА ОТЧЕТЕ БАРЕМ ЕДНА СДЕЛКА В КРАТЪК И СВОЯ СРАМЕН МАНДАТ? ПРЕВРЪЩА ЛИ СЕ НЕКАДЪРНИКА В ПРЕСТЪПНИК?!

 79. Anelia Broekhuis
  Anelia Broekhuis
  преди 18 дни

  Ох, Боже!Ще спрете кражбите отгоре?! А като се спрат кражбите отдолу, електоратът ще ви намрази. Този велик възпитаник от Харвард, май не е разбрал най-важното: българинът обича корупцията, когато е в негова полза и много я мрази, когато който и да е Борисов се ползва от нея! Българинът страшно обича справедливостта, честността и реда, стига някой друг да ги спазва!Не той! И не на последно място - той е убеден по че някой друг трябва да го направи успешен, богат и щастлив, защото това му се полага по презумпция! И нека не забравяме, че управниците са производни на народа към когото пренадлежът!

  1. Anelia Broekhuis
   Anelia Broekhuis
   преди 18 дни

   @Елица Енева а Вие защо коментирате под постта, а не пишете на себе си !

  2. Елица Енева
   Елица Енева
   преди 18 дни

   Говорете за себе си!

  3. Bogomil Yossifov
   Bogomil Yossifov
   преди 18 дни

   Той "електоратът" и със забраната за пушене в заведенията не бе съгласен, но свикна! И задръстванията бяха проблем, сега са ежедневие. Обществото не се е променило за последните 10 години и ще се промени в следващите 10, надяваме се - към добро!

 80. Момчил Пачев
  Момчил Пачев
  преди 18 дни

  Кирил Петков за император на икономиката. Само той знае кво прави, дано да остане на поста си възможно по-дълго.

 81. Chris 1
  Chris 1
  преди 18 дни

  Г-н Петков, има и други партии в които може да участвате. България има нужда от вас.

  1. Chris 1
   Chris 1
   преди 17 дни

   @Александър Иванов Трябва да бъде запазен

  2. Александър Иванов
   Александър Иванов
   преди 18 дни

   Ми той си е от друга партия - на Христо Иванов ...поне преди 3 години беше!!!

 82. Ivan Dimitrov
  Ivan Dimitrov
  преди 18 дни

  Няма ли как да се организираме ние гражданите и да поискаме този човек да бъде министър заедно с другия финансовия?!

  1. Ivan Dimitrov
   Ivan Dimitrov
   преди 17 дни

   @Антонио Костов Аз не искам да сме президентска република. Просто искам Кирил Петков и Василев да си имат свободата и да продължат да си работят, защото на мен в момента ми вдъхват много голямо доверие. Струва ми се, че без значение от партиите, всички сме обединени като видим едни умни и възпитани хора като този мъж и неговия приятел финансиста.

  2. Антонио Костов
   Антонио Костов
   преди 17 дни

   Има начин организиране на референдум за промяна на форма на управлението на България от Парламентарна Република в Президентска Република - Тогава постовете в министерствата се слагат от един човек ( Президентът)

  3. Mariya Kuncheva
   Mariya Kuncheva
   преди 18 дни

   Трябва

 83. Nasko Atanasoff
  Nasko Atanasoff
  преди 18 дни

  Поздравления за президента Радев че избра това момче за министър на Икономиката. Впечатлен съм от избора му. За първи път чувам как Министър предлага да затвори кранчето на бай Ганьо и му реже келепира. Лично аз ще си купя такава кола от респект към сделката направена от министъра .

 84. Dbdhd Dhd
  Dbdhd Dhd
  преди 18 дни

  Боко може да подкрепи кабинета на Слави пасивно за да се отърве от тормоза на Фатмака!

 85. Марин Йорданов
  Марин Йорданов
  преди 18 дни

  Невероятен професионалист и човек, който трябва да бъде в управлението на България. Нищо общо с диваците от 30г насам. Мисля си, че само за няколко години ще бъдем друга държава с него и екипите. Другите държави ще ги задминем със скоростта на светлината. Нямаме нужда от НДСВ отново! Трифонов се опитва да ги вкара през "задната врата".

 86. adelina gavazova
  adelina gavazova
  преди 18 дни

  Борисов в затвора!

 87. adelina gavazova
  adelina gavazova
  преди 18 дни

  Много активната Цветанка с глупавите си включвания!

 88. adelina gavazova
  adelina gavazova
  преди 18 дни

  Защо не оставят този човек ,народът го харесва!

  1. Georgi Jivkov
   Georgi Jivkov
   преди 6 дни

   Тъпаци, тъй като не сте завършили в Харвард ще ви задам един лесен и елементарен въпрос ПРЕВРЪЩА ЛИ СЕ НЕКАДЪРНИКА КИРЧО ПАПУРА В ПРЕСТЪПНИК? ИМА ЛИ ПРАВО НЕКАДЪРНИКА КИРЧО ПЕТКОВ - ПАПУРА ДА РАЗДАВА ПАРИТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ ЗА ДА ОТЧЕТЕ БАРЕМ ЕДНА СДЕЛКА В СВОЯ КРАТЪК И СРАМЕН МАНДАТ? КЪДЕ СПИ ГЕШЕВ ТА НЕ ГО ПРИВИКА ДА ДАВА ОБЯСНЕНИЯ? ЗАЩО НЕ ГО ПИТА БЕНОВСКА И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ЖУРНАЛИСТИ? ЗАЩО МЪЛЧАТ ПАРТИИТЕ? Досега в България има има стотици милиарди инвестиции, чрез които са посторени на зелено хиляди заводи от български и чужди фирми, но на никоя от тях държавата не е давала и 1 стотинка, камо ли десетки милиони от бюджета за да бъдат посторени! Първата инвестиция с подарък от 30 милиона лева държавни пари я направи Харвардския възпитаник Кирчо Папура и се насра от хвалби! Всички останали хиляди заводи са реализирани по времето на десетина редовни и служебни правителства и на никой от десетките министри на икономиката не му и мина през ума да привлича инвеститори с такива огромни подаръци! Основният въпрос, който никой не задава на Кирчо Папура е ТОЙ ИМА ЛИ ПРАВО ДА РАЗДАВА ПАРИТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ ЗА ДА ОТЧЕТЕ БАРЕМ ЕДНА СДЕЛКА В КРАТЪК И СВОЯ СРАМЕН МАНДАТ? ПРЕВРЪЩА ЛИ СЕ НЕКАДЪРНИКА В ПРЕСТЪПНИК?!

  2. Sofia Yanakieva
   Sofia Yanakieva
   преди 17 дни

   ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ХАРЕСВА СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО, НЕКА ДА ОСТАНЕ,РАБОТИ ПЕРФЕКТНО,ТОВА Е ИСТИНАТА И ТОВА Е ЖЕЛАНИЕТО НА НАРОДА, ТУК ТОЙ ИМА ДУМАТА А НЕ ГЛУПОСТИТЕ, КОИТО ПРЕДЛАГА СЛАВИ ТРИФОНОВ,ЖИВОТА НА ХОРАТА НЕ Е ШОУ !

 89. Rumen M
  Rumen M
  преди 18 дни

  НА БАЛОНА СЛАВИ🎈МУ ТРЯБВАТ ТАКИВА МЛАДИ РЕАЛИСТИ АКО ИСКА НЕЩО ДА НАПРАВИ НЕЩО ЗА"СУВЕРЕНА"И НАРОДА⁉

 90. Rumen M
  Rumen M
  преди 18 дни

  В КИТАЙ на година публично се растрелват 20хиляди чиновници за КОРУПЦИЯ⁉Затова имат 28-трилиона печалба и растеж на година и са първа икономическа сила !!!

  1. Shuforces
   Shuforces
   преди 18 дни

   Там е малко особено. Цялата ККП е корумпирана. Просто хората, лоито не споделят кражбите с лидера, биват наказани. Така че нека не залитаме по такива крайности.

 91. Асен Миланов
  Асен Миланов
  преди 18 дни

  bgvideo.info/manage/video/h6iYrGPSmKFpspw.html

 92. Emiliq Borisova
  Emiliq Borisova
  преди 18 дни

  Е няма такава грозна водеща,ама връзкарка,мишка

  1. Александър Иванов
   Александър Иванов
   преди 18 дни

   Май е номинирана за "златната мисирка"! Може пък и до и я връчат, макар тия от "Пик да са и в трите номинации!!!

 93. adasha
  adasha
  преди 18 дни

  Така много набързо ги нахвърли милионите за язовирите. Абсолютен популист! Трябва да направиш точен разчет и, да установиш че има неправомерни разходи и да подадеш сигнал към разследващите органи. Другото е предизборни приказки, несериозно е.

 94. Georgi Zhivkov
  Georgi Zhivkov
  преди 18 дни

  Надеждата ни е точно в такива умни и позитивни, млади хора.Надежда за България.

  1. Georgi Jivkov
   Georgi Jivkov
   преди 6 дни

   Тъпаци, тъй като не сте завършили в Харвард ще ви задам един лесен и елементарен въпрос ПРЕВРЪЩА ЛИ СЕ НЕКАДЪРНИКА КИРЧО ПАПУРА В ПРЕСТЪПНИК? ИМА ЛИ ПРАВО НЕКАДЪРНИКА КИРЧО ПЕТКОВ - ПАПУРА ДА РАЗДАВА ПАРИТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ ЗА ДА ОТЧЕТЕ БАРЕМ ЕДНА СДЕЛКА В СВОЯ КРАТЪК И СРАМЕН МАНДАТ? КЪДЕ СПИ ГЕШЕВ ТА НЕ ГО ПРИВИКА ДА ДАВА ОБЯСНЕНИЯ? ЗАЩО НЕ ГО ПИТА БЕНОВСКА И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ЖУРНАЛИСТИ? ЗАЩО МЪЛЧАТ ПАРТИИТЕ? Досега в България има има стотици милиарди инвестиции, чрез които са посторени на зелено хиляди заводи от български и чужди фирми, но на никоя от тях държавата не е давала и 1 стотинка, камо ли десетки милиони от бюджета за да бъдат посторени! Първата инвестиция с подарък от 30 милиона лева държавни пари я направи Харвардския възпитаник Кирчо Папура и се насра от хвалби! Всички останали хиляди заводи са реализирани по времето на десетина редовни и служебни правителства и на никой от десетките министри на икономиката не му и мина през ума да привлича инвеститори с такива огромни подаръци! Основният въпрос, който никой не задава на Кирчо Папура е ТОЙ ИМА ЛИ ПРАВО ДА РАЗДАВА ПАРИТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ ЗА ДА ОТЧЕТЕ БАРЕМ ЕДНА СДЕЛКА В КРАТЪК И СВОЯ СРАМЕН МАНДАТ? ПРЕВРЪЩА ЛИ СЕ НЕКАДЪРНИКА В ПРЕСТЪПНИК?!

 95. Radoslav Stanchev
  Radoslav Stanchev
  преди 18 дни

  Няма такъв пич. Фен съм ти и искам да ни представляваш.

  1. Lilyana Galabova
   Lilyana Galabova
   преди 18 дни

   Браво.Някой най-после да мисли за държавата и да работи за нейното благоденствие. Дано има повече млади хора като него.

 96. Nina Mia
  Nina Mia
  преди 18 дни

  Mnogo ymen, inteligenten chovek..napravi mnogo za malko vreme.Zalko che nima da e v pravitelstvoto, no toi ne iska da ychasva v stariat nov cirk..Yvazenie !!

 97. Nikolay Kolev
  Nikolay Kolev
  преди 18 дни

  Добре, че Кирчо не се хвана да играе с Малкия Мук.

 98. Лаврентий Евгениевич Давидоff
  Лаврентий Евгениевич Давидоff
  преди 19 дни

  Ако този човек управлява България след 20 години швейцарци и австрийци ще са на опашка да живеят в България. Някой беше казал, че трябват двадесетина свестни хора. Ами оставете той да си ги избере по негово осмотрение, ако ще да са чужденци и да работят 5 години на спокойствие.

  1. Лаврентий Евгениевич Давидоff
   Лаврентий Евгениевич Давидоff
   преди 17 дни

   @Iliana Georgieva има много вярно в това становище и затова много интелигентни хора са в чужбина и дори не се интересуват какво става в България и даже и за ваканция не се прибират. В народопсихологията е много дълбоко вградено наследството от турското робство, моето също пречи.

  2. Iliana Georgieva
   Iliana Georgieva
   преди 17 дни

   Целта е България да не се оправя и да затъва все повече. Много добре знаят кои са кадърните и нужни хора,просто не искат,защото няма да могат да крадат.

  3. Силвия Василева
   Силвия Василева
   преди 18 дни

   Така е, даже 10г ще стигнат!

  4. Chris 1
   Chris 1
   преди 18 дни

   Така е

 99. Samer Fatahi
  Samer Fatahi
  преди 19 дни

  Респект господин Петков браво

  1. Georgi Jivkov
   Georgi Jivkov
   преди 6 дни

   Тъпаци, тъй като не сте завършили в Харвард ще ви задам един лесен и елементарен въпрос ПРЕВРЪЩА ЛИ СЕ НЕКАДЪРНИКА КИРЧО ПАПУРА В ПРЕСТЪПНИК? ИМА ЛИ ПРАВО НЕКАДЪРНИКА КИРЧО ПЕТКОВ - ПАПУРА ДА РАЗДАВА ПАРИТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ ЗА ДА ОТЧЕТЕ БАРЕМ ЕДНА СДЕЛКА В СВОЯ КРАТЪК И СРАМЕН МАНДАТ? КЪДЕ СПИ ГЕШЕВ ТА НЕ ГО ПРИВИКА ДА ДАВА ОБЯСНЕНИЯ? ЗАЩО НЕ ГО ПИТА БЕНОВСКА И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ЖУРНАЛИСТИ? ЗАЩО МЪЛЧАТ ПАРТИИТЕ? Досега в България има има стотици милиарди инвестиции, чрез които са посторени на зелено хиляди заводи от български и чужди фирми, но на никоя от тях държавата не е давала и 1 стотинка, камо ли десетки милиони от бюджета за да бъдат посторени! Първата инвестиция с подарък от 30 милиона лева държавни пари я направи Харвардския възпитаник Кирчо Папура и се насра от хвалби! Всички останали хиляди заводи са реализирани по времето на десетина редовни и служебни правителства и на никой от десетките министри на икономиката не му и мина през ума да привлича инвеститори с такива огромни подаръци! Основният въпрос, който никой не задава на Кирчо Папура е ТОЙ ИМА ЛИ ПРАВО ДА РАЗДАВА ПАРИТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ ЗА ДА ОТЧЕТЕ БАРЕМ ЕДНА СДЕЛКА В КРАТЪК И СВОЯ СРАМЕН МАНДАТ? ПРЕВРЪЩА ЛИ СЕ НЕКАДЪРНИКА В ПРЕСТЪПНИК?!

 100. nyamago
  nyamago
  преди 19 дни

  Защо всички говорят за 'приватизацията' на тая банка като че ли някой 'ще си я купи' и ще я притежава??? Не са ли слушали / чели предложеното, или не разбират понятията, споменати в текста? Трифонов изрично каза, че мажорно (51%) участие остава държавно, т.е. банката остава под държавен контрол и непроменени цели и функции. А останалата част - през финансовите пазари (фондовите борси), което дава възможност за вливане на нов капитал, а и за по-широко участие на различни инвеститори. Включително на граждани - които стават реални собственици на реални акции, а не имагинерни 'съсобственици' на държавата като данъкоплатци... Това наистина ли НИКОЙ не го разбира, от политици до експерт-анализатори и от медийни водещи (като тук) до мъдреци по кафенетата - та говорят като неграмотни? Или нарочно ИЗОПАЧАВАТ, за да навредят на предложителя на идеята и провалят начинанията на партията му? Класически Fake News, но дали е тъпа неграмотност или коварна подривна акция??? А Кирчо Петков ми падна с няколко сантиметра в очите от високия пиедестал, на който го бях сложил - казвайки, че се приватизират 'ненужни' банки?!! Ако вярва в това твърдение, по-добре да си върне харвардската диплома (И аз имам дипломи оттук-там и няколко десетилетия по-дълъг опит и НЕ СА ме учили така ☹ )

  1. Binko Binev
   Binko Binev
   преди 17 дни

   @nyamago та ние ще откриваме частна насърчителна банка, когато в основните страни в Европа са държавни?

  2. Binko Binev
   Binko Binev
   преди 17 дни

   @nyamago Banque publique d'investissement is a French public investment bank. It is a joint venture of two public entities: the Caisse des dépôts et consignations and EPIC BPI-Groupe, formerly EPIC OSEO

  3. Binko Binev
   Binko Binev
   преди 17 дни

   @nyamago CDC Group plc is the UK’s development finance institution. Wholly owned by the UK Government, CDC has invested in Africa and Asia for over 70 years

  4. Binko Binev
   Binko Binev
   преди 17 дни

   @nyamago Тоест държавата ограничава дейността на частна компания, принуждавайки я да върши определена дейност? Явно не разбирате какви глупости сте написал

  5. nyamago
   nyamago
   преди 17 дни

   @Bogomil Yossifov Грубия ти отговор го заслужавам, защото - признавам - прибързано съм си внушил, че под 'стратегически инвеститор' се има предвид държавата. В това уточнение си прав. Но, както отговорих и на други - НЕ формата на собственост определя дейността на една институция, а нейния устав и стратегия, в които държавата има думата чрез лицензите, които регулаторът дава на всяка банка и друга финансова институция. Има примери и другаде за напълно частни, както и смесени държавно-частни институции (освен чисто държавни такива), всички от които работят с тесен фокус върху малкия и среден бизнес и го насърчават с комплекс от методи (включително, но НЕ само изгодни кредити). КАК ще работи тая банка ще се реши НЕ от приватизацията ѝ (или напротив), а от нейното професионално ръководство и упражнявания регулаторски контрол.