Фики като Дони - „Уморени крила” | Като две капки вода

943 Показвания 96 хил.
Развлечения

Абонирай се за профила на Като две капки вода: bgvideo.info/u/fBQai0owsBr6JjvW0E7D7w.html
Посети официалния сайт: nova.bg/
Гледай "Като две капки вода" в ефира на Nova: play.nova.bg/nova-play
Епизодите на Като две капки вода може да гледате само и единствено тук: play.novatv.bg/programi/kato-dve-kapki-voda
Още за Като две капки вода:
Харесай: 2kapki.voda
Още интересни и ексклузивни клипове може да гледате и в: vbox7.com/user:katodvekapkivoda
Уникалното шоу за звездни преобразявания „Като две капки вода“ се завръща с девети сезон, любими звезди и много изненади. Тази пролет предаването отново ще завладее ефира на NOVA с позитивни емоции, несравнимо забавление и удивителни артистични превъплъщения.
След участието на най-известните имена в българския шоу бизнес, новото издание ще представи на публиката селекция от едни от най-впечатляващите участници през последните осем години. „Като две капки вода“ сезон 9 - All Stars ще постави един до друг на сцената имена, останали в историята с ярко присъствие, въздействащи имитации и неповторимо шоу.

Коментари

 1. Aleksandar Vasilev
  Aleksandar Vasilev
  преди ден

  Новият ден е даден на човек, за да се осъзнае, от Бога с милост търпение и Любов! Имайте предвид, че утрешниятден, не е обещан на, никого от нас, за това трябва да сме мъдри, и не само в нужда да търсим Бога. Каквото и да си извършил, ако се разкаеш -покаеш, всеки път след даден грях и искаш прошка от сърце Бог е Верен да ти прости, не забравяй. Няма безгрешни хора, сами по-човешки, няма как да се справим с плътските желания, но с вяра, четенето на Библията и молитва няма невъзможно с Бога - Исуса Христа. Бог не е Дошъл да ни осъди , но да спаси света и, всеки един, който повярва, в сърцето си, че Исус Христос е Божият Син, и е Възкръснал от смъртта на третия ден след това, като го изрече и приеме за спасител... Да се покръстиш, водно кръщение в църквата евангелска църква, там е истината! И да приемеш Христос за свой личен Спасител. Там е истината защото само там се говори за Божието Слово така, както трябва и повече изпълнява... Само, ако повярваш ще разбереш, че това е истината. И това е повече от прекрасно, ако повярваш, но да знаеш, че не само вярата ще спаси човек! И порнографияне трябва да се "консумираме", защото извън брачно, ако човекът се самозадоволява си е грях! Не трябва да гледаш други, и да взимаш пример, че другите хора така правят. Гледай себе си, и Бога. Скоро Господа, ще унищожи Сатана, и зло не ще има вече! Не, трябва да се кланяме на икони също така, да не си правим изображения и кумири, да не им се кланяме и служим е писано в Божието Слово - Библията, което е истина, защото за Бога няма невъзможно и не случайно се нарича така, а и, ако не беше истинно отдавна да беше отпаднала от власт, Библията.. Не разбирам, само защо свещениците в православните църкви подвеждат народа след, като знаят, че не трябва да се кланят ! Няма безгрешни хора и Исус Христос не е дошъл да осъди света, но за да ни спаси, дано се осъзнае всеки навреме и покае, а и затова Бог е Добър към нас и ни търпи, показва милост и Любов за може да се приведем, към покаяние. Да знаеш също така, че Сатана умело прикрива истината от тези, които не вървят по-Божия път.. Също да имаш предвид, че е необходимо за теб да спиш 7 или 8 часа поне в денонощието за да се чувстваш добре, нормално и адекватно и да спиш,по-едно и също време. И последното от мен, което ти пиша е, за това, че които угаждат прекалено на стомаха си, няма да видят Божието Царство.

 2. Dani Di
  Dani Di
  преди 2 дни

  Фики наистина е много талантлив и ценен човек! Но ако можеше да насочи всичките си дарби към някакъв човешки стил музика..., може да има по-голям успех!

 3. Ewro EwroEwro
  Ewro EwroEwro
  преди 12 дни

  Фики ти си опасно талантлив!

 4. Златка Гочева
  Златка Гочева
  преди 13 дни

  Браво!

 5. ВЕСЕЛИНА ГЕОРГИЕВА
  ВЕСЕЛИНА ГЕОРГИЕВА
  преди 14 дни

  👏🔝🔝

 6. Vladimir N. Karadzhov
  Vladimir N. Karadzhov
  преди 19 дни

  Върнаха ми се спомените от ученическите екскурзии и купони в средата на 90-те :(

 7. Maria Chichkova
  Maria Chichkova
  преди 19 дни

  Много се изненадах! Харесва ми,че това предаване показва страни на изпълнителите ,които иначе няма как да видим. 👍

 8. Eleonora Lambert
  Eleonora Lambert
  преди 21 ден

  Респект !

 9. Desislava Karambolova
  Desislava Karambolova
  преди 25 дни

  👏👏👏👏

 10. Desislava Karambolova
  Desislava Karambolova
  преди 25 дни

  Браво Фики. Много добре го успя! Поздравления!!!

 11. ДИЯНА Йончева
  ДИЯНА Йончева
  преди 26 дни

  Ти си Нечовек, Фики! Браво! Уникален!!! Браво!

 12. Ангел Димитров
  Ангел Димитров
  преди 27 дни

  Фики като дони е този мъж просто няма конкуренция Адмирации

 13. Vanesa Vanessa
  Vanesa Vanessa
  преди 27 дни

  ЖЪЛТИТЕ ВЕСТНИЦИ ДА ГО ДУХАТ

 14. Vanesa Vanessa
  Vanesa Vanessa
  преди 27 дни

  ФИКИ ГЕНИЯЛЕН СИ MEN

 15. liliya kaloyanova
  liliya kaloyanova
  преди 28 дни

  Браво на Фики!

 16. Roza Dina
  Roza Dina
  преди 28 дни

  Che mi bade interesno ,che moje li Doni taka da imitira Fiki... Prez kakvi li ne izpitania premina Fiki i se dokaza...Koito si ima talant si go ima...Bravo FIKI...🌹🌹🌹

 17. Иван Иванов
  Иван Иванов
  преди 28 дни

  Някой замислял ли се е, защо Фики всеки път обира цялата подкрепа на публиката и получава много точки, независимо дали се е справил добре или не? Защото баща му, брат му и цялото му семейство си скъсват задника да пускат SMS 😁🤣🤣

  1. ATVwayoflive
   ATVwayoflive
   преди 25 дни

   @Иван Иванов Така де, ама той има най-голяма фен база от всички други участници. Също така е симпатичен на много хора, заради държанието и възпитанието си.

  2. Иван Иванов
   Иван Иванов
   преди 25 дни

   @ATVwayoflive Всички имат фенове и семейства и съответно получават подкрепа, но как така, той винаги получава максимална зрителска подрепа, дори да не се е справил добре? Не ти ли се струва странно? И не го казвам с лошо, аз наистина го харесвам и се справя, в повечето случаи доста добре, но ме дразни факта, че правят хората на глупави. Както и да е, аз знам това, което ми е нужно, за да си направя реална преценка над нещата и не се опитвам да убедя никого.

  3. ATVwayoflive
   ATVwayoflive
   преди 25 дни

   @Иван Иванов Ама, направо пък вътрешната информация имаш ти... другите участници, нямат ли семейства? Нямат ли фенове? Не се излагай с някакви измислени факти. Дори да е така, не мисля, че и другите няма да го правят. :)

  4. Иван Иванов
   Иван Иванов
   преди 25 дни

   @ATVwayoflive Вътрешна информация😉 Айде сега си остани с малоумния коментар🙃

  5. ATVwayoflive
   ATVwayoflive
   преди 25 дни

   Ехеее, ама ти си страшен бе, какво научно проучване направи, че да стигнеш до тоя малоумен извод?

 18. **
  **
  преди месец

  Живков прекаляваш с всички критики!

 19. **
  **
  преди месец

  Не разбирам Фики що дъвче дъвка и май е на кокили? Дони ли е дъвчил дъвка o.o?

 20. Katerina Hapsali
  Katerina Hapsali
  преди месец

  Страхотен ХАпартамент!

 21. Златина Петрова
  Златина Петрова
  преди месец

  Гласът е 1:1 .. браво

 22. ahinora1
  ahinora1
  преди месец

  Фики справи се невероятно и наистина си заслижи точките,пуснак уригинала и когато ти го пееш,бяха едно към едно.

 23. Bilqna Petrova
  Bilqna Petrova
  преди месец

  Страхотен си дано спечелиш :))

 24. Smiley
  Smiley
  преди месец

  Настръхнах.. Фики отново доказва, че е най-добрият имитатор за всичките сезони досега! 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

 25. Aleksandra Aleksieva
  Aleksandra Aleksieva
  преди месец

  Aaaa, не вярвам на ушите си! Фики, уби ги, човече!

 26. Mihaela Rami
  Mihaela Rami
  преди месец

  Ебахти плей бейка

  1. Kalinkoo Kalinkooo
   Kalinkoo Kalinkooo
   преди 29 дни

   Не

 27. Georgi Jivkov
  Georgi Jivkov
  преди месец

  А бе това да не е гавър-комедийно шоу и къде другаде можеш да си победител със средно изпълнение? За съжаление цялостният образ тук е напълно ПАРОДИЕН, и като образ и като изпълнение. От една страна гримьорите са се осрали, като са му турили прекалено огромен нос, много по-дълъг и много по-широк от този на Дони, така че изглежда гротескно, като някакъв изрод и само очилцата тип Джон Ленън замаскират гаврата и дават по-близък образ с оригинала. От друга страна изпълнението беше също пародийно с това непрекъснато маниернечене за да се докара "тембъра на Дони", а вокалната линия беше максимално опростена и равна. В действителност в оригинал в тази великолепна песен гласът на Дони изобщо не звучи така, както пее напоследък "изнесено напред", така че пак не се постига уж искания от продуцентите Халваджян и Бозаджян "пълен образ". Иначе за никой не е тайна, че Фикрет Тунчер от доста време имитира Дони, така както го имитират и много други, но пък те не получават такива бравурни овации, естествено по разбираеми полит-коректни причини. И още едно нещо характерно само и единствено за участието на Фикрет , тук отново са му свалили музикалният съпровод в тоналност за да му е удобно да я пее, така както редовно го правеха в предното му участие. Предполагам че тия мушенгии ги прави Етиен, който му е бил учител в средното музикално у-ще. Ето чуйте оригиналният запис на песента. bgvideo.info/manage/video/lGSL3J3UmXepmKk.html

  1. Georgi Jivkov
   Georgi Jivkov
   преди 14 дни

   @Алена Митева О-о-о-о-о-о-о!

  2. Алена Митева
   Алена Митева
   преди 15 дни

   @Georgi Jivkov o

  3. Georgi Jivkov
   Georgi Jivkov
   преди месец

   @Антония Зъонг Въхищавам се на лаконичността ви! Как само събрахте всичко в едно кратко изречение, но така е, когато се казваш Зъонг. Може би при някои хора, обикновенни потребители на музика степенуването е просто: "добре беше" и "не беше добре", т.е. като при свинете, където има също две степени : наядена свиня и гладна, без нюанси. Но когато става въпрос за състезание по национална телевизия с участие на няколко големи звезди "свинския" елементарен вкус и просто усещане не върши работа. Сори.

  4. Антония Зъонг
   Антония Зъонг
   преди месец

   Айде, айде, много добре си беше.

 28. Моника Станева
  Моника Станева
  преди месец

  Според мен Поли пееше най хубаво а не Фики

 29. amore mio
  amore mio
  преди месец

  Браво!!!

 30. Минка Симеонова
  Минка Симеонова
  преди месец

  Яко как го направи

 31. Yordan Georgiev
  Yordan Georgiev
  преди месец

  Защо се налага Фики толкова явно в шоу , реклами и "хубави" песни ? Добре си плаща май за това ... тъжно !

  1. Georgi Jivkov
   Georgi Jivkov
   преди месец

   Ерата на политкоректността!

 32. Цветанка Желязкова
  Цветанка Желязкова
  преди месец

  Едно към едно.

 33. ven toto
  ven toto
  преди месец

  Фики, страхотно талантлив, наистина ако не гледаме сякаш Дони пее - дори харесвам твоето изпълнение повече от неговото. Абсолютна дълбочина на гласа , което не намирам при Дони / поклон и пред него / и 1 към 1 нямам думи ...Уникален си!

  1. Georgi Jivkov
   Georgi Jivkov
   преди месец

   @** С Дони се подиграват тия дето харесват изпълнението на Фикрет и неговият външен вид с тоя огромен нос-гротеска, и дето не са чували оригинала на песента и не знаят как я е изпял Дони.

  2. **
   **
   преди месец

   Гласът на Дони е незабравим какво се подигравате?

  3. Georgi Jivkov
   Georgi Jivkov
   преди месец

   А бе това да не е гавър-комедийно шоу и къде другаде можеш да си победител със средно изпълнение? За съжаление цялостният образ тук е напълно ПАРОДИЕН, и като образ и като изпълнение. От една страна гримьорите са се осрали, като са му турили прекалено огромен нос, много по-дълъг и много по-широк от този на Дони, така че изглежда гротескно, като някакъв изрод и само очилцата тип Джон Ленън замаскират гаврата и дават по-близък образ с оригинала. От друга страна изпълнението беше също пародийно с това непрекъснато маниернечене за да се докара "тембъра на Дони", а вокалната линия беше максимално опростена и равна. В действителност в оригинал в тази великолепна песен гласът на Дони изобщо не звучи така, както пее напоследък "изнесено напред", така че пак не се постига уж искания от продуцентите Халваджян и Бозаджян "пълен образ". Иначе за никой не е тайна, че Фикрет Тунчер от доста време имитира Дони, така както го имитират и много други, но пък те не получават такива бравурни овации, естествено по разбираеми полит-коректни причини. И още едно нещо характерно само и единствено за участието на Фикрет , тук отново са му свалили музикалният съпровод в тоналност за да му е удобно да я пее, така както редовно го правеха в предното му участие. Предполагам че тия мушенгии ги прави Етиен, който му е бил учител в средното музикално у-ще. Ето чуйте оригиналният запис на песента. bgvideo.info/manage/video/lGSL3J3UmXepmKk.html

 34. Вероника Йорданова
  Вероника Йорданова
  преди месец

  Здравейте, как мога да се сдобия с покани за шоуто?

  1. Smiley
   Smiley
   преди месец

   С връзки 😂

  2. kur kurov
   kur kurov
   преди месец

   Хахаха

 35. Теди Георгиева
  Теди Георгиева
  преди месец

  Браво!

 36. Krisi Mihova SRKIAN
  Krisi Mihova SRKIAN
  преди месец

  Страхотен Фики, браво ! Отново е моят фаворит този сезон

 37. Димка Тодорова
  Димка Тодорова
  преди месец

  Това доказва, че таланта е без значение от това в кой жанр музика се изявява човек.Браво на момчето

 38. Kati Jeleva
  Kati Jeleva
  преди месец

  Невероятно талантлив! Няма лоша имитация

 39. Alex Power
  Alex Power
  преди месец

  Like номер 666 😬

 40. Tsvetelina Yan
  Tsvetelina Yan
  преди месец

  От къде го извади тоя глас бе, човек 😮Адмирации👋 голям си! 🔝

 41. Dark ripper
  Dark ripper
  преди месец

  Fiki me ubi😃😃😃bahti ludiq

 42. Ani Ivanova
  Ani Ivanova
  преди месец

  Леле уникален е този човек.

 43. Петя Димитрова
  Петя Димитрова
  преди месец

  Уникален! Браво, Фики!

 44. Младен Милчев
  Младен Милчев
  преди месец

  Изключително впечатляващо браво

 45. MusicFavBg
  MusicFavBg
  преди месец

  Една от любимите ми български песни, изпълнена със страхотна имитация от Фики! Моля, не изрязвайте кадрите преди изпълненията, в които се подготвят за песните, те са сред най- интересните моменти!!!

 46. nikolai
  nikolai
  преди месец

  Най-добрата имитация ever

 47. Анна Момирова
  Анна Момирова
  преди месец

  Браво Фики Стораро

 48. Jasper Casper
  Jasper Casper
  преди месец

  Гласа му ми наподобява на Ненчо Балабанов.

 49. dARkT
  dARkT
  преди месец

  Как го извади тоя глас.. Уникално, падам

  1. Gigibigio
   Gigibigio
   преди месец

   Запушен му е носа от пресмръкване...

 50. Ангел Димитров
  Ангел Димитров
  преди месец

  Браво Фики нямам думи с такъв тежък глас си а пък имитираш Дони чак немога да повярвам че ти пееш така браво

  1. Georgi Jivkov
   Georgi Jivkov
   преди 26 дни

   @Ангел Димитров Ха-ха-ха-ха-ха! Толкова тъп народ няма никъде! А бе Ангеле ти прочете ли, това което съм написъл, чули оригинала на песента изпята от Дони? Що не критикуваш конкретният смисъл, а се обиждаш от името Фикретчо? Кое не е вярно от написаното от мене? Държиш се като влюбена фенка, която има акъл колкото на една цаца и иска само едно "звездата да и пръсне гъзъ". Ако ти искаш това извинявам се, няма да ви преча!

  2. Ангел Димитров
   Ангел Димитров
   преди 27 дни

   А ти можеш ли да да правиш това което той прави 🤔човека просто го може имитира и му се получава а обществото го цени какво толкова го мразите аз немога да разбера също така на черното да кажете бяло това си е чиста завист

  3. Georgi Jivkov
   Georgi Jivkov
   преди месец

   А бе това да не е гавър-комедийно шоу и къде другаде можеш да си победител със средно изпълнение? За съжаление цялостният образ тук е напълно ПАРОДИЕН, и като образ и като изпълнение. От една страна гримьорите са се осрали, като са му турили прекалено огромен нос, много по-дълъг и много по-широк от този на Дони, така че изглежда гротескно, като някакъв изрод и само очилцата тип Джон Ленън замаскират гаврата и дават по-близък образ с оригинала. От друга страна изпълнението беше също пародийно с това непрекъснато маниернечене за да се докара "тембъра на Дони", а вокалната линия беше максимално опростена и равна. В действителност в оригинал в тази великолепна песен гласът на Дони изобщо не звучи така, както пее напоследък "изнесено напред", така че пак не се постига уж искания от продуцентите Халваджян и Бозаджян "пълен образ". Иначе за никой не е тайна, че Фикрет Тунчер от доста време имитира Дони, така както го имитират и много други, но пък те не получават такива бравурни овации, естествено по разбираеми полит-коректни причини. И още едно нещо характерно само и единствено за участието на Фикрет , тук отново са му свалили музикалният съпровод в тоналност за да му е удобно да я пее, така както редовно го правеха в предното му участие. Предполагам че тия мушенгии ги прави Етиен, който му е бил учител в средното музикално у-ще. Ето чуйте оригиналният запис на песента. bgvideo.info/manage/video/lGSL3J3UmXepmKk.html

 51. Габриела Артюнова
  Габриела Артюнова
  преди месец

  Лично мен Фики ме впечатли най-много и беше оценен с право. Справи се страхотно! Той и Михаела за мен бяха най-добри в този епизод.

  1. Georgi Jivkov
   Georgi Jivkov
   преди месец

   @Габриела Артюнова Това че съм коментирал вашият пост е случайност, не си го слагайте на сърцето!

  2. Габриела Артюнова
   Габриела Артюнова
   преди месец

   @Georgi Jivkov Това винаги го е имало в предаването. Не винаги най-добрият за вечерта е бил оценяван подаващо. Вашето писане тръгна от "Уморени крила", което мен ме впечатли и не съм си променила мнението. За другите му изпълнения имам друго мнение и не мисля че се причислявам към "феновете", които толкова визирате, но сте избрал да коментирате точно моя пост. За мен вече е излишно да се продължава тази тема.

  3. Georgi Jivkov
   Georgi Jivkov
   преди месец

   @Габриела Артюнова Ето видя ли че съм прав? Ти самата си забелязала, че на последия лайф пеенето му беше постно, също като при "Уморени крила", не успя да направи тембъра, макар че гласът на Чъби Чекър е много по-близък до неговият собствен, освен това беше тотално дърво в танците, така че аз дори не видях никакъв туист в движенията му, и ако си бях изключил звука и гледах само него никога не бих предположил че изпълнява тая песен, НО ПЪК ПУБЛИКАТА ГЛАСУВА ЗА НЕГО! Ето това мила върши "фенството", за което писах по-горе. В него няма обективност и е като широко разпространената практика да си плащаш за хиляди и милиони лайкове с които да станеш известен и да натрупаш много фенове. Същото беше и с Азис, който също обра бая вот, но и тоя път с "Ню кидс он дъ блок", не че не я изпя песента, изпя я, но нито пя, като соло вокала на групата, нито пък дори се опита да танцува. А тая група беше известна на времето че никой не можеше от тях да пее изобщо, но пък танцуваха страхотно. За сметка на това от чалгаджиите Софка се представи прекрасно, даже може да се каже за първи път не пя като себе си, с тоя неин агресивен остър вокал, а пя обрано, нежно, и както каза Пънки, "пианисимо" и наистина се доближи много до образа на Нети.

  4. veslar
   veslar
   преди месец

   @Georgi Jivkov Превъзходно изказване и анализ на текущия световен социален климат, колега.

  5. Габриела Артюнова
   Габриела Артюнова
   преди месец

   @Georgi Jivkov Това че Магърдич хвали някой не означава че всички са на неговото мнение. Да, едни може да се повлият, но други няма, всеки има глава на раменете си.Той ги е поканил в шоуто и на мен ми е пределно ясно, че ще ги похвали, но все пак си мисля, че мога и сама да преценя какво да харесвам. Специално за Фики, тъй като говорим за него в момента, мен лично ме изненада още от предния сезон с образите си, а не защото някой си е казал нещо. Не съм му била фенка никога, просто видях, че се справя доста добре с имитациите, а първоначално смятах, че ще се изложи в това шоу. Той успя да опровергае много хора и затова му симпатизират. Но това не означава, че всеки негов образ ми допада и ще се повлияя от Магърдич, от журито или който и да е. Сега на последния лайф примерно не ми хареса и въпреки че пак го хвалиха, че спечели вота на публиката, лично за мен не беше на ниво. Мисля, че прекалено много задълбахме в просто едно изпълнение и малко се отклонихме. Нито аз ще променя начина по който виждате нещата, нито вие моя.

 52. Любчо Николов
  Любчо Николов
  преди месец

  Едно от най-добрите предавания по Nova TV е "Като две капки вода".

 53. Aleksi Aleksiev
  Aleksi Aleksiev
  преди месец

  Само заради Фики гледам шоуто

 54. Ivan Boychev
  Ivan Boychev
  преди месец

  Евала на Фики,едно към едно!

 55. Велислав Георгиев
  Велислав Георгиев
  преди месец

  Най доброто шоу

 56. Кристина Горнишка
  Кристина Горнишка
  преди месец

  Очаквах да се справи прекрасно с Дони! Тъй като аз съм го чувала как имитира Дони при Гала. Прекрасен е!

  1. Aleksi Aleksiev
   Aleksi Aleksiev
   преди месец

   Ами той СЕ СПРАВИ

 57. DREAMZ UNLIMITED
  DREAMZ UNLIMITED
  преди месец

  Фики доказа, че е супер талантлив, но честно казано не ме впечатли чак толкова това изпълнение. Но безспорно той и Михаела бяха най-добрите онази вечер. Не знам какво им стана на всички, като че ли половината бяха притеснени или надцениха това, което умеят и не се получи толкова силна вечер. Вярвам, че ще потръгне. Избрали са едни супер позитивни хора и адски много им се кефя на всеки един от тях. Това е само началото!

  1. prokopii gelan
   prokopii gelan
   преди месец

   Луд си

 58. west
  west
  преди месец

  Само на мен ли ми се струва, или гласът му е здраво обработен..

  1. Georgi Jivkov
   Georgi Jivkov
   преди месец

   @T ynkp А бе това да не е гавър-комедийно шоу и къде другаде можеш да си победител със средно изпълнение? За съжаление цялостният образ тук е напълно ПАРОДИЕН, и като образ и като изпълнение. От една страна гримьорите са се осрали, като са му турили прекалено огромен нос, много по-дълъг и много по-широк от този на Дони, така че изглежда гротескно, като някакъв изрод и само очилцата тип Джон Ленън замаскират гаврата и дават по-близък образ с оригинала. От друга страна изпълнението беше също пародийно с това непрекъснато маниернечене за да се докара "тембъра на Дони", а вокалната линия беше максимално опростена и равна. В действителност в оригинал в тази великолепна песен гласът на Дони изобщо не звучи така, както пее напоследък "изнесено напред", така че пак не се постига уж искания от продуцентите Халваджян и Бозаджян "пълен образ". Иначе за никой не е тайна, че Фикрет Тунчер от доста време имитира Дони, така както го имитират и много други, но пък те не получават такива бравурни овации, естествено по разбираеми полит-коректни причини. И още едно нещо характерно само и единствено за участието на Фикрет , тук отново са му свалили музикалният съпровод в тоналност за да му е удобно да я пее, така както редовно го правеха в предното му участие. Предполагам че тия мушенгии ги прави Етиен, който му е бил учител в средното музикално у-ще. Ето чуйте оригиналният запис на песента. bgvideo.info/manage/video/lGSL3J3UmXepmKk.html

  2. kur kurov
   kur kurov
   преди месец

   Обработена ти е главата проста

 59. Viral Recreation
  Viral Recreation
  преди месец

  То Дони щото е много трудно да се имитира..един запушен нос ти трябва само..

  1. Georgi Jivkov
   Georgi Jivkov
   преди месец

   @Елена Христова А бе това да не е гавър-комедийно шоу и къде другаде можеш да си победител със средно изпълнение? За съжаление цялостният образ тук е напълно ПАРОДИЕН, и като образ и като изпълнение. От една страна гримьорите са се осрали, като са му турили прекалено огромен нос, много по-дълъг и много по-широк от този на Дони, така че изглежда гротескно, като някакъв изрод и само очилцата тип Джон Ленън замаскират гаврата и дават по-близък образ с оригинала. От друга страна изпълнението беше също пародийно с това непрекъснато маниернечене за да се докара "тембъра на Дони", а вокалната линия беше максимално опростена и равна. В действителност в оригинал в тази великолепна песен гласът на Дони изобщо не звучи така, както пее напоследък "изнесено напред", така че пак не се постига уж искания от продуцентите Халваджян и Бозаджян "пълен образ". Иначе за никой не е тайна, че Фикрет Тунчер от доста време имитира Дони, така както го имитират и много други, но пък те не получават такива бравурни овации, естествено по разбираеми полит-коректни причини. И още едно нещо характерно само и единствено за участието на Фикрет , тук отново са му свалили музикалният съпровод в тоналност за да му е удобно да я пее, така както редовно го правеха в предното му участие. Предполагам че тия мушенгии ги прави Етиен, който му е бил учител в средното музикално у-ще. Ето чуйте оригиналният запис на песента. bgvideo.info/manage/video/lGSL3J3UmXepmKk.html

  2. Елена Христова
   Елена Христова
   преди месец

   Не си мисли, че е толкова лесно! Ама разбира се, отстрани всичко изглежда като "нищо работа", малко знаят колко труд стои зад всичко това и какво реално се случва зад кулисите! Всички много знаете, ама да пееш пред цяла България не е толкова лесно, иди ти като претендираш,че ще се справиш по-добре!

 60. atanas palikrushev
  atanas palikrushev
  преди месец

  По добре да рекламира palms bet

 61. tRak Top
  tRak Top
  преди месец

  Вечерта не бе негова ! 😏

  1. Georgi Jivkov
   Georgi Jivkov
   преди месец

   @Елена Христова А бе това да не е гавър-комедийно шоу и къде другаде можеш да си победител със средно изпълнение? За съжаление цялостният образ тук е напълно ПАРОДИЕН, и като образ и като изпълнение. От една страна гримьорите са се осрали, като са му турили прекалено огромен нос, много по-дълъг и много по-широк от този на Дони, така че изглежда гротескно, като някакъв изрод и само очилцата тип Джон Ленън замаскират гаврата и дават по-близък образ с оригинала. От друга страна изпълнението беше също пародийно с това непрекъснато маниернечене за да се докара "тембъра на Дони", а вокалната линия беше максимално опростена и равна. В действителност в оригинал в тази великолепна песен гласът на Дони изобщо не звучи така, както пее напоследък "изнесено напред", така че пак не се постига уж искания от продуцентите Халваджян и Бозаджян "пълен образ". Иначе за никой не е тайна, че Фикрет Тунчер от доста време имитира Дони, така както го имитират и много други, но пък те не получават такива бравурни овации, естествено по разбираеми полит-коректни причини. И още едно нещо характерно само и единствено за участието на Фикрет , тук отново са му свалили музикалният съпровод в тоналност за да му е удобно да я пее, така както редовно го правеха в предното му участие. Предполагам че тия мушенгии ги прави Етиен, който му е бил учител в средното музикално у-ще. Ето чуйте оригиналният запис на песента. bgvideo.info/manage/video/lGSL3J3UmXepmKk.html

  2. Елена Христова
   Елена Христова
   преди месец

   Негова беше и още как! Той се справи най-добре,всички гласуваха за него и в резултат на това спечели!😊

 62. СкандаУ Фен
  СкандаУ Фен
  преди месец

  Жестоко изпълнение!